Προς όφελός τους επιδιώκουν ορισμένοι να εκμεταλλευτούν την παρουσία τους στον αποχαιρετισμό του Chester Bennington.

Τα αναμνηστικά πακέτα που μοιράστηκαν στην κηδεία του Chester Bennington πωλούνται στο eBay έναντι χιλιάδων δολαρίων, ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή των Linkin Park.

Ο 41χρονος καλλιτέχνης κηδεύτηκε με μία ιδιωτική τελική που πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο το περασμένο Σάββατο, 29 Ιουλίου, στο Βοτανικό Κήπο της Νότιας Ακτής στην Καλιφόρνια.

Ορισμένοι από τους ανθρώπους που προφανώς παρέστησαν στον αποχαιρετισμό του Chester Bennington, έθεσαν προς πλειστηριασμό στο διαδίκτυο τα ειδικά πακέτα που τους είχαν δοθεί.

Καθένα από αυτά περιελάμβανε το πρόγραμμα της κηδείας, ένα βραχιολάκι, μία διαπίστευση με κορδόνι και μία καρφίτσα με την υπογραφή του Bennington χαραγμένη επάνω της.

Τις τελευταίες ώρες, εμφανίστηκαν τουλάχιστον δύο καταχωρίσεις στο eBay που έβαζαν πωλητήριο στο πακέτο έναντι 34.667 δολαρίων (29.226 ευρώ) η μία και 51.200 δολαρίων (43.164 ευρώ) η άλλη.

Τα αναμνηστικά πακέτα είναι αυθεντικά, αφού λίγο μετά την κηδεία ο πρώην τραγουδιστής των Mice & Men, ο Austin Carlile, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία τους, δείχνοντας τη μορφή τους.

Όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τον επίλογο στο τραγικό συμβάν, επιδιώκοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άμεση αντίδραση του eBay.

Η πλατφόρμα δημοπρασιών ενημέρωσε ότι αφαίρεσε τα συγκεκριμένα αντικείμενα από τον κατάλογό της και ζήτησε να γίνει αναφορά σε όποιες αγγελίες εμφανιστούν ξανά.

Chester Bennington - Linkin Park - memorial package - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Ο Chester Bennington των Linkin Park κηδεύτηκε σε στενό κύκλο

Chester Bennington - Linkin Park- Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας