Η Cher θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στους ABBA.

Η Cher θα κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τραγούδια των ΑΒΒΑ, μετά το «Mamma Mia! Here We Go Again».

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Today Show», με αφορμή τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία του διάσημου μιούζικαλ, το «Mamma Mia! Here We Go Again» όπου υποδύεται τη Ruby Sheridan, δηλαδή τη μητέρα της Donna (Meryl Streep) και γιαγιά της Sophie (Amanda Seyfried).

Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας του «Mamma Mia!» μαζί με νέα και ταλαντούχα παιδιά, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης, έρχονται με ορμή στο «Mamma Mia! Here We Go Again» να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ.

«Αφού τραγούδησα το “Fernando” (στην ταινία) σκέφτηκα ότι θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τα τραγούδια των ΑΒΒΑ, κι έτσι έκανα», δήλωσε η Cher.

Παρόλο που δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν είναι μία απλή απόδοση των τραγουδιών.

«Δεν θα είναι αυτό που νομίζετε όταν σκέφτεστε τους ΑΒΒΑ, γιατί το έκανα με διαφορετικό τρόπο», εξήγησε.

Αναφερόμενη στο ρόλο της στην ταινία είπε ότι «αυτήν ήταν μία από τις πιο εκπληκτικές περιπέτειες της ζωής μου. Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και απλώς με λάτρεψαν και η Meryl όταν γύριζα το “Fernando” κρυβόταν.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας