Νέο τηλεοπτικό σποτ για τα Χελωνονιντζάκια 2 και νέα poster Σπίθα και ο Ατσίδα

Το ετήσιο συνέδριο WonderCon έχει ξεκίνησε στο Λος Άντζελες, και η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για το επερχόμενο «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows». Το στούντιο παρουσίασε επίσης δύο νέες αφίσες των κακών Bebop και Rocksteady, Σπίθας και ο Ατσίδας όπως του μάθαμε εμείς, αλλά και μια limited edition αφίσα του καλλιτέχνη, Dave Quibble του Gallery1988.

Στη νέα ταινία έχουμε την εμφάνιση πολλών νέων χαρακτήρων – εκτός του Σπίθα και του Ατσίδα – όπως του Baxter Stockman και του Casey Jones. Όλοι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το τελευταίο βίντεο, μαζί με τους αγαπημένους μας ήρωες Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo που προσπαθούν να σώσουν τη Νέα Υόρκη από μια εξωγήινη απειλή. Στη ταινία θα δούμε και τον Krang, έναν κακό που οι φαν περίμεναν να δουν στη μεγάλη οθόνη εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ανδορειδές σώμα του Krang να αναλαμβάνει δράση.

PHg7Y5QFyGj9jn_1_l

PHeraz8ZENUuig_1_l

PHC5RC24ZDWlGD_3_l

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Χελωνονιντζάκια 2) αναμένεται στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2016. Ετοιμάστε τις πίτσες!

Αφήστε το σχόλιό σας