Οι Cheat Codes καλούν στο νέο τραγούδι την Demi Lovato, σε μία συνεργασία που υπόσχεται ότι.. δε θα δώσει υποσχέσεις.

Το αμερικανικό ηλεκτρονικό τρίδυμο των Cheat Codes συναντά την Demi Lovato στο νέο του single με τίτλο «No Promises».

Οι Cheats Codes προέρχονται από το Λος Άντζελες και αποτελούνται συγκεκριμένα από τους Travor Dahl, Kevin Ford και Matthew Russell. Το όνομά τους είναι εμπνευσμένο από τον αδελφό του Ford, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε βρει το «cheat code» για να αποκτήσει ό,τι ήθελε στη ζωή του.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι, «Visions». Ακολούθησαν τα «Don’t Say No», «Senses» και «Adventure» για να συγκεντρώσουν περισσότερες από 15 εκατομμύρια προβολές, με τους Cheat Codes να περιοδεύουν μαζί με τους The Chainsmokers.

Το 2016 βγήκε το «Let Me Hold You» (Turn Me On) με τον Dante Klein, συγκεντρώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια αναπαραγωγών. Το επόμενο κομμάτι, το «Sex» με τους Kriss Kros Amsterdam, έπιασε γρήγορα τα 300 εκ. streams. Η τελευταία κυκλοφορία τους ήταν τον προηγούμενο Νοέμβριο με το «Queen Elizabeth» που δημιούργησαν μαζί με τον Foreign Noi$e.

Στο καινούριο τραγούδι τους οι Cheat Codes ενώνουν δυνάμεις με την Demi Lovato, μιλώντας για τα ξεκινήματα των σχέσεων. Το «No Promises», όπως ονομάζεται η συνεργασία τους, έρχεται σαν ένα τέλειο καλοκαιρινό club-banger.

Όσον αφορά στην 24χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αυτό είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί εντός του 2017, έστω και ως συμμετοχή. Το τελευταίο προσωπικό τραγούδι της είναι η dance μπαλάντα με R&B ρυθμό του «Body Say».

 

Αφήστε το σχόλιό σας