Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους. Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, μία σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο στον Πειραιά, την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δύο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως… «Ο δικός τους ο δρόμος» τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών. Τραγουδούν οι Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής. Συμμετέχει η Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους και «Ο Δικός Μας Ο Δρόμος».

Στη σκηνή του Βεακείου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Επόμενοι σταθμοί αυτού του υπέροχου μουσικού ταξιδιού που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα από το Baraonda συνεχίζεται.

Μετά το Βεάκειο, «Ο Δικός Μας Ο Δρόμος» οδηγεί τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους, στο Βόλο (18 Ιουλίου), στη Θεσσαλονίκη (19 Ιουλίου) και στη Λάρισα (20 Ιουλίου). Επίσης, ο «Ο Δικός Μας Ο Δρόμος» θα φέρει τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους στην Κύπρο: Στο Κούριο Λεμεσός στις 2 Ιουλίου και στο σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία στις 4 Ιουλίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας