Προς το φινάλε των εμφανίσεών τους οδεύουν ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μετά από 40 και πλέον επιτυχημένες παραστάσεις, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, ολοκληρώνουν στο «Baraonda Music Hall», τη μουσική συνάντησή τους, με τίτλο «Ο Δικός Μου Ο Δρόμος».

Οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, θα συνεχίσουν αυτή την σπάνια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας συνάντηση, με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με τη δεκαμελή ορχήστρα τους και δέκα εξαιρετικές φωνές, με τις εμφανίσεις τους στο ατμοσφαιρικό «Baraonda Music Hall», θυμίζουν τι σημαίνει ποιότητα στην ψυχαγωγία.

Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν αλλά και σημερινές επιτυχίες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, σε ένα κλίμα παρέας, καταχειροκροτούνται από ένα κοινό που απολαμβάνει αυτή τη συνεργασία.

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα.

Δύο εναπομείνασες εμφανίσεις το Σάββατο 22 και 29 Ιανουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας