Οι φήμες οργιάζουν…


Ο Ben Affleck ξεπερνά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ στην αγκαλιά της Charlize Theron, η οποία πρόσφατα χώρισε τον Σον Πεν; Η μήπως είναι απλά μια ακόμα είδηση για να πουλήσουν όσο περισσότερα εξώφυλλα γίνεται;

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ! οι δυο τους φλέρταραν έντονα στο πάρτι μετά τα φετινά Οσκαρ, αποκαλύπτοντας ότι υπαρχει έντονη χημεία ανάμεσά τους.

Μάλιστα, τονίζει ότι η Θερόν τον ήθελε εδώ και πολλά χρόνια!

Σαρλίζ Θερόν - Μπεν Αφλεκ: Το νέο καυτό ειδύλλιο του Χόλιγουντ;

«Εχουν απίστευτη χημεία. Ήρθε η ώρα να εκφράσουν το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους εδώ και χρόνια» είπε πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό.

Σαρλίζ Θερόν - Μπεν Αφλεκ: Το νέο καυτό ειδύλλιο του Χόλιγουντ;

Και λίγο μετά τα Οσκαρ, οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί, γεγονός που σύμφωνα με το περιοδικό, αποδεικνύει ότι είναι ζευγάρι.

Ωστόσο, οι δυο τους έχουν επιλέξει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να μην εκτεθούν και να διατηρήσουν κρυφή την ιδιωτική ζωή λόγω των παιδιών τους.

Σαρλίζ Θερόν

Το OK! τονίζει ότι: «Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται» λέει, ενώ τονίζει ότι η ερωτική τους φωλιά είναι στο σπίτι τις Σαρλίζ στους λόφους του Χόλιγουντ, καθώς ο «Μπεν μένει στον ξενώνα, στο πίσω μέρος της αυλής της κατοικίας που έχει από κοινού με την πρώην του στο Pacific Palisades».

Αφλεκ και Θερόν έχουν παίξει μαζί στην ταινία «Reindeer Game» το 2000. 

upl570255e566098

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας