Ένα τραγούδι που διακηρύττει την αγάπη και την ενότητα διάλεξε ο Charlie Puth για να τραγουδήσει στο «March For Our Lives».

Ο Charlie Puth παρουσίασε στο συλλαλητήριο «March For Our Lives» το νέο του τραγούδι «Change», το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον James Taylor και είναι αφιερωμένο στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο Λύκειο «Marjory Stoneman Douglas» της πόλης Parkland στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο 26χρονος Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τον James Taylor για το ολοκαίνουριο τραγούδι του, έναν ύμνο διαμαρτυρίας που διακηρύττει την αγάπη και την ενότητα, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (26/3).

Ο μουσικός τόνισε ότι το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε «όλους τους μαθητές του Parkland» μετά την τρομερή ένοπλη επίθεση τον Φεβρουάριο, στην οποία 17 μαθητές και καθηγητές έχασαν τη ζωή τους στο Λύκειο της πόλης και «σε κάθε ζωή που χάνεται από τη βίαιη απειλή των όπλων στον κόσμο».

Ο ήχος του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του James Taylor τραγουδιστή της φολκ που ήταν πολύ διάσημος τη δεκαετία του ’70 – ωστόσο οι στίχοι είναι του 2018.

«Ο James Taylor είναι ο λόγος για τον οποίο γράφω μουσική. Δεν πιστεύω ότι έχω ένα τραγούδι μαζί του τώρα» έγραψε ο Charlie Puth στο Instagram.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε στην κινητοποίηση «March For Our Lives» που διοργάνωσαν στην Ουάσινγκτον μαθητές και φοιτητές το Σάββατο ζητώντας να μπει ένα τέλος στη βία που μαστίζει τα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Charlie Puth μοιράστηκε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή του με δύο μαθήτριες που επέζησαν από το μακελειό στο Πάρκλαντ, τις οποίες επαίνεσε για το θάρρος τους.

Η Miley Cyrus, η Demi Lovato και η Ariana Grande ανέβηκαν στη σκηνή στην Ουάσινγκτον και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους μαθητές σε μία από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ.

Η Amy Schumer ήταν μεταξύ των ομιλητών στην αντίστοιχη πορεία διοργανώθηκε στο Λος Άντζελες. Απευθυνόμενη στην Εθνική Ένωση Κατόχων όπλων τόνισε:

«Πώς κοιμούνται τη νύχτα; Σκοτώνετε παιδιά.»

Αφήστε το σχόλιό σας