Χαμός στο Captain America: Civil War
Captain America: Civil War

Όταν η Marvel ανακοίνωνε το πρόγραμμα της μέχρι και το 2019, δεν περιμέναμε ότι το Captain America: Civil War θα εξελιχθεί σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες των επόμενων χρόνων. Αυτό γιατί πολλοί από τους παλιούς αλλά και νέους ήρωες θα συμμετάσχουν στην ταινία.

Μέχρι στιγμής το Captain America: Civil War (που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα μίνι επεισόδιο των Avengers) εκτός από τους… συνήθεις ύποπτους Chris Evans, Scarlett Johansson και τον Anthony Mackie, έχει σίγουρες τις παρουσίες του Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Panther (Chadwick Boseman) και τώρα ήρθε να προστεθεί και ο Hawkeye του Jeremy Renner.

poster_202

Oπως προανείγγειλε και ο σκηνοθέτης της ερχόμενης ταινίας του Story of your Life, Dennis Villeneuve (του εξαιρετικού Prisoners, αλλά και του sequel του Blade Runner), μια sci-fi ταινία που σίγουρα θα διαφέρει από τις άλλες,  ο σκηνοθέτης θα περιμένει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Captain America, τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο, για να είναι έτοιμη η ταινία με τον Jeremy Renner στους επόμενους μήνες.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες της Marvel για τα επόμενα χρόνια

Αφήστε το σχόλιό σας