Η Celine Dion υποστηρίζει πλήρως τις απαιτήσεις που έχει η ζωή μίας ντίβας και μίας επιχειρηματία.

Από το θάνατο του συζύγου της René Angélil και έπειτα, η Celine Dion είναι μόνη της και πρέπει να διαχειριστεί την αυτοκρατορία που δημιούργησαν μαζί εδώ και 30 χρόνια. Αλλάζοντας την εικόνα και τους συνεργάτες της, υποστηρίζει πλήρως τις απαιτήσεις που έχει η ζωή μίας ντίβας και μίας επιχειρηματία.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ στα γαλλικά και προετοιμάζει ένα δεύτερο στα αγγλικά, ακολουθώντας μία διπλή καριέρα, ενώ πλέον ακολουθεί έναν νέο τρόπο ζωής μακριά από τα μέσα ενημέρωσης.

Η επιχείρηση της Celine Dion το 2016 εισέπραξε πάνω από 42 εκατομμύρια δολάρια και είναι η 43η πλουσιότερη γυναίκα των Ηνωμένων Πολιτειών, με μία περιουσία 400 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία επιβλέπει η τραγουδίστρια μέσω της εταιρείας της, Les Productions Feelings, που δημιούργησε το 1982.

Από τότε που ήταν 18 ετών, η Celine Dion είναι η παραγωγός των άλμπουμ της, της μουσικής της, διοργανώνει τις εμφανίσεις της, τις παγκόσμιες περιοδείες της, τη διανομή και παράγει δίσκους και για άλλους καλλιτέχνες.

Στην επιχείρησή της η σούπερ σταρ έχει εντάξει τον αδελφό της Michael, δύο από τις αδελφές της και τον γιο του René Angélil από τον προηγούμενο γάμο του, Patrick Angélil. Την περιουσία της Celine Dion, διαχειρίζεται ο μάνατζέρ της, Aldo Giampaolo τον οποίο προσέλαβε ο René το 2014.

Πέρυσι η τραγουδίστρια για να ικανοποιήσει τόσο το γαλλόφωνο όσο και το αγγλόφωνο κοινό της έκανε δύο διαφορετικές παραστάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε κοινό.

Δείτε επίσης:
Η Céline Dion κυκλοφορεί νέο γαλλόφωνο δίσκο

Celine Dion - Encore un soir (CD album cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας