Ένα ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε στο κοινό η Celine Dion.

Η Celine Dion ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αφοσίωσή τους, σε δύο βίντεο που μαγνητοσκόπησε στα αγγλικά και στα γαλλικά, καθώς τελειώνει η χρονιά.

Η 49χρονη τραγουδίστρια από το Κεμπέκ απευθύνθηκε κυρίως σε αυτούς που πήγαν να την ακούσουν στη σκηνή του Λας Βέγκας, όπου η διάσημη καλλιτέχνης διαμένει από το 2011, αλλά και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της περιοδείας της φέτος το καλοκαίρι.

«Μια ακόμη χρονιά τελειώνει και για μένα δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σας. Ήρθατε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσετε την παράστασή μας, ταξιδέψατε στην Ευρώπη για να δείτε την περιοδεία μας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τραγουδήσατε, γελάσατε, χορέψατε μαζί μας. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε», αναφέρει στο βίντεο.

Η ερμηνεύτρια του «Pour que tu m’ aimes encore» και του «My Heart Will Go On» συνεχίζει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δίνετε. Σας εύχομαι να περάσετε τις γιορτές με πολλή χαρά και ειρήνη. Συνεχίστε να τραγουδάτε, να γελάτε, να χορεύετε και τα λέμε ξανά το 2018. Σας αγαπώ και σας λέω “εις το επανιδείν”.»

Η Celine Dion υπόσχεται δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή το 2018.

Εκτός από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, ο καινούργιος της δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες στα αγγλικά και θα περιλαμβάνει το τραγούδι «Recovering». Η μπαλάντα πιάνου που συνέθεσε η P!nk αφιερώνεται στη μνήμη του René Angélil, συζύγου, μουσικού παραγωγού και μέντορα της Καναδής τραγουδίστριας.

Η Celine Dion σε διπλή καριέρα: Ντίβα και επιχειρηματίας

Celine Dion - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας