Το ελληνικό κοινό θα απολαύσει ζωντανά τη Cecilia Krull.

Η Cecilia Krull έρχεται για δύο μοναδικές εμφανίσεις στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της το «My Life Is Going On», το τραγούδι τίτλων του «La Casa De Papel».

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στην Αθήνα και στο «Piraeus 117 Academy» και το Σάββατο 13 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και στο «Principal Club Theater».

Το «My Life Is Going On» θεωρείται το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών και βρίσκεται ήδη στις υψηλότερες θέσεις του Shazam chart σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα (#2), ενώ το επίσημο music video έχει ξεπεράσει τις 40  εκατομμύρια προβολές YouTube.

Παράλληλα, το τραγούδι βρέθηκε για δύο σειρά εβδομάδων στο Νο. 1 του International Airplay Chart στη χώρα μας.

Αν και η Cecilia Krull έκανε το απόλυτο breakthrough με το τραγούδι των τίτλων του «La Casa De Papel», έχει μία αξιόλογη μουσική διαδρομή.

Η τραγουδίστρια, συνθέτρια και μουσικός από την Μαδρίτη έχει ρίζες από διαφορετικές προελεύσεις: τη Γαλλία, την Κούβα, τη Γερμανία και την Ισπανία. Άρχισε την καριέρα της μόλις σε ηλικία μόλις 7 ετών, μέσα από την Disney.

Cecilia Krull - Hit Channel

Προέρχεται από οικογένεια μουσικών και έχει την jazz στις φλέβες της, παρά το νεαρό της ηλικίας της και θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της νέας γενιάς της jazz. Παρ’ όλα αυτά, η μουσική της διαδρομή περιλαμβάνει διάφορα είδη μουσικής, όπως pop, grouve και soul.

Έχει κάνει εμφανίσεις σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Αλγερία και Νέα Υόρκη και έχει τραγουδήσει σε διεθνή Φεστιβάλ, όπως στη Μαδρίτη και τη Βιτόρια και τα Jimmy Glass, Ellas Crean, Django Reinhart στη Στοκχόλμη και πολλά ακόμα.

Επίσης, έχει τραγουδήσει με διεθνείς και καταξιωμένους μουσικούς, όπως οι Jorge Pardo, Robert Glasper, Javier Colina, Gustav Lundgren, Ariel Bringuez, Pedro Itu- rralde, Guillermo McGill και lvan Melon Lewis.

Από την πλούσια πορεία της ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με τον συνθέτη Manel Santisteban, που έγραψε μουσική σε γνωστές ταινίες όπως οι «Tres metros sobre elcielo» (2010), «Fuga de cerebros 2» (2011).

Το τραγούδι που «ντύνει» τη σειρά – φαινόμενο «La Casa De Papel», το «My Life Is Going On», καθώς και τα επίσημα remixes του, κυκλοφορούν σε  Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

Πληροφορίες

Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων: 22 € early birds μέχρι εξαντλήσεώς τους, προπώληση 24 €
Ταμείο 27 € / ΑΜΕΑ 12 €
Προπώληση: www.ticketmaster.gr, Public.

Θεσσαλονίκη
Τιμές εισιτηρίων  20 € early birds μέχρι εξαντλήσεώς τους, προπώληση 23 €
Ταμείο 25 €. ΑΜΕΑ 12 €
Προπώληση: www.ticketmaster.gr, Public, Stereodisc, Rover

 

Αφήστε το σχόλιό σας