Το όνομα της Cardi B απασχολεί ξανά την επικαιρότητα.

Κατηγορίες για δύο πλημμελήματα απαγγέλθηκαν στην Cardi B, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Η Αμερικανίδα ράπερ παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, με αφορμή έναν καυγά που είχε ξεσπάσει σε strip club στην περιοχή του Queens στη Νέα Υόρκη, τον προηγούμενο Αύγουστο.

Παρά το γεγονός ότι συνελήφθη, η Cardi B αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα χαμογελώντας, έχοντας περάσει προηγουμένως από όλη τη σχετική διαδικασία: Τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφίας σήμανσης.

Η 25χρονη ράπερ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Belcalis Marlenis Almánzar, φέρεται να είχε δώσει την εντολή σε τρίτα άτομα να επιτεθούν εναντίον δύο γυναικών bartenders, των αδελφών Jade και Baddie Gi, που εργάζονταν στο «Angels Strip Club».

Αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η Cardi B θεωρούσε πως ο σύζυγός της, ο Offset των Migos, την είχε απατήσει με μία από τις δύο συγκεκριμένες γυναίκες.

Ο Joe Tacopina, δικηγόρος των θυμάτων, δήλωσε στο «TMZ» ότι η ράπερ «συνεχίζει να τις απειλεί και ξεκάθαρα πιστεύει ότι θα γλιτώσει επειδή είναι διάσημη, αλλά δεν έχει σημασία αν το όνομά της είναι Cardi Β ή Carl B… Εάν διαπράξει βίαιες επιθέσεις, θα προσαχθεί στη δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τις αναφορές, η επίθεση πραγματοποιήθηκε αφού η Cardi B, η οποία βρισκόταν στο club για να παρακολουθήσει την εμφάνιση των Migos, ήρθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τις δύο γυναίκες, στις 29 Αυγούστου.

Η ράπερ από το Μπρονξ κατηγορείται ότι ενθάρρυνε τους συνεργάτες της να επιτεθούν στις δύο γυναίκες με «μπουκάλια», «καρέκλες», ακόμα και με μία συσκευή καπνίσματος ναργιλέ. Ενώ και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αρνήθηκαν να δεχθούν ιατρική φροντίδα.

Μία πηγή σχολίασε στο «TMZ» ότι η Cardi B διαψεύδει τους ισχυρισμούς πως αυτή προκάλεσε τον καυγά, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση ήταν «αυθόρμητη» και απλώς πυροδοτήθηκε όταν κάποιος έριξε ένα ποτό.

Η Cardi B θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή στις 29 Οκτωβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας