Μακριά από τη σκηνή θα μείνει η Cardi B το επόμενο διάστημα.

Η Cardi B έκανε γνωστό ότι σταματά τις ζωντανές εμφανίσεις, ακυρώνοντας ολόκληρο το πρόγραμμά της. Η τελευταία φορά που θα ανέβει στη σκηνή για το επόμενο διάστημα είναι το προσεχές σαββατοκύριακο.

Η 25χρονη ράπερ από το Μπρονξ παίρνει μητρική άδεια, αφού είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Offset των Migos.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Saturday Night Live» στις αρχές Απριλίου, η Cardi B επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι είναι έγκυος με έναν αναπάντεχο, αλλά πολύ όμορφο τρόπο.

Όταν τραγουδούσε το «Be Careful», η κάμερα άρχισε να απομακρύνεται και να «ανοίγει» το πλάνο,  αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της ράπερ.

Την ίδια στιγμή, οι θεατές ξέσπασαν σε επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Όπως εξήγησε η Cardi B σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι ήθελε κάνει τα πράγματα «λίγο πιο ξεκάθαρα» για τους θαυμαστές της, στις 28 Απριλίου θα εμφανιστεί στο «Broccoli City Festival» της Ουάσινγκτον και μετά θα αποσυρθεί όσο χρειαστεί από τη σκηνή, αφού το μωρό συνεχίζει να μεγαλώνει.

Τονίζοντας ότι μετά βίας αναπνέει αυτή τη στιγμή, η Cardi B επιβεβαίωσε ότι θα επανέλθει στις επάλξεις πλάι στον Bruno Mars, στην περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική το Σεπτέμβριο.

«Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε στη λεζάντα.

Οι εμφανίσεις που ακύρωσε η ράπερ ήταν σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, στη Νορβηγία και στην Ιρλανδία. Παρ’ όλα αυτά, συμμετείχε κανονικά στο φετινό «Coachella», που διεξήχθη τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Η Cardi B δεν έχει μοιραστεί ακόμη το φύλο του μωρού, αν και φημολογείται ότι περιμένει κορίτσι.

 

Αφήστε το σχόλιό σας