Το αμερικανικό περιοδικό «Rolling Stone» δε μένει ασυγκίνητο μπροστά στην Cardi B, το hip – hop φαινόμενο του 2017.

Η Cardi B φιλοξενείται στο εξώφυλλο του «Rolling Stone».

Χρειάζονται χρόνια για πολλούς καλλιτέχνες έως ότου καταφέρουν να κοσμήσουν την πρώτη σελίδα του «Rolling Stone», αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν επιτύχει την ανυπέρβλητη επιτυχία που έχει γνωρίσει η Cardi B σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Στις 11 Οκτωβρίου, η Cardi B έγινε 25 ετών και το γιόρτασε μαζί με όλη την οικογένειά της, αδελφή, γονείς, ξαδέλφια, στο σπίτι της μητέρας της. Αλλά δεν είχε μαζί το σύντροφό της, τον Offset των Migos, που έκανε περιοδεία στην Αυστραλία και πριν λίγες ημέρες αρραβωνιάστηκε μαζί του.

Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά η Αμερικανίδα ράπερ είναι στην πραγματικότητα μία νεότερη, πιο επιφυλακτική Cardi Β.

Μετά από μερικές διαμάχες που προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθεί να μάθει πώς να συγκρατείται: «Συνήθιζα να λέω ότι θα είμαι πάντα ο εαυτός μου», τονίζει, αλλά ανησυχεί ότι θα επιστρέψει πίσω σε αυτή την υπόσχεση: «Σιγά – σιγά, αισθάνομαι ότι εγκλωβίζομαι και τίθεμαι σε σιγή.»

Cardi B - Rolling Stone 2017 - Hit Channel

Η ζωή της άλλαξε γρήγορα.

Τον Ιούνιο ήρθε το «Bodak Yellow», που ονομάστηκε έτσι ως φόρο τιμής στον ράπερ Kodak Black από τη Φλόριντα, του οποίου το τραγούδι «No Flockin» ενέπνευσε το flow.

Το «Bodak Yellow» ήταν ένα ανέλπιστο Νο1 στα charts. Ένα σκληρό trap τραγούδι, με μηδενικές εκχωρήσεις στο mainstream, χωρίς ούτε ένα συμβατικό hook που θα κινούταν στην pop.

Σε μία εποχή, που η δύναμη των υπηρεσιών streaming μετρά στη κατάρτιση των charts, η Cardi B αλλάζει την ίδια την έννοια της pop μουσικής. Έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που  κατακτά την πρώτη θέση στο αμερικανικό «Billboard Hot 100» μετά το 1998 και τη Lauryn Hill.

Καθόλου κακό για κάποιον που αρχικά στράφηκε στη rap για να κεφαλαιοποιήσει τη φήμη της από τα reality.

Cardi B - Rolling Stone cover 2017 - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα: Η Nicki Minaj, η Cardi B και οι Migos
για πρώτη φορά μαζί στην απόλυτη hip – hop συνύπαρξη

Migos - Nicki Minaj - Cardi B - MotorSport (cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας