Η ζωή της Cardi B άλλαξε μετά τη γέννηση της κόρης της, αφού πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις.

H Cardi B έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την Τρίτη 10 Ιουλίου. Ο καρπός του έρωτά της με τον Offset των Migos είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι που πήρε το όνομα Kulture Ciari Kephus.

Η 25χρονη ράπερ ήταν συχνή χρήστρια των κοινωνικών δικτύων, όμως μετά τη γέννηση της κόρης της, οι υποχρεώσεις της αυξήθηκαν και δεν έχει το χρόνο να απαντά σε όλα τα μηνύματα των ακολούθων της.

Όπως παραδέχθηκε, η μητρότητα απαιτεί την προσοχή της «όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα».

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια, πραγματικά τα εκτιμήσαμε», έγραψε. «Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους που επικοινωνούν μαζί μου για να ελέγξουν αν είμαι καλά», πρόσθεσε.

«Είναι λίγο δύσκολο για εμένα να απαντώ επειδή αυτή η δουλειά της μητέρας απαιτεί ολοήμερη προσοχή, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα», εξήγησε. «Σας αγαπάω παιδιά. Ευχαριστώ όλους τους fans μου για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να δημοσιεύω περισσότερο συχνά.»

Σε μία ανάρτηση στο Twitter, η Cardi B ομολόγησε ότι τώρα καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για ένα νεογνό. «Νιώθω αυτό που λένε οι γονείς ότι “εάν ξυπνήσεις το μωρό, εσύ θα το βάλεις ξανά για ύπνο”», ανέφερε.

Η νεογέννητη Kulture έχει εφοδιαστεί από τους γονείς της με πανάκριβα βρεφικά είδη, αξίας 7.000 δολαρίων, που αγοράστηκαν από κατάστημα του Δυτικού Χόλιγουντ. Χαρακτηριστικά, μόνο ένα λούτρινο αρκουδάκι μάρκας Givenchy είχε κόστος 195 δολάρια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας