Η χαριτωμένη και γλυκύτατη Cardi B σε ηλικία πέντε ετών έχει τρελάνει το ίντερνετ.

Μία παιδική φωτογραφία της Cardi B έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει το καινούριο αγαπημένο meme.

Μία από τις δημοφιλέστερες συνήθειες στον κόσμο του ίντερνετ είναι τα meme (μιμίδια), τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μοντέρνας pop κουλτούρας.

Αγαπημένη μορφή του κοινού είναι φυσικά και η Cardi B, το νέο φαινόμενο της hip – hop που σημειώνει σαρωτική επιτυχία και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τον αυθόρμητο και συχνά αθυρόστομο χαρακτήρα της.

Ήταν θέμα χρόνου η Cardi B να γίνει meme που διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ η ίδια η ράπερ δείχνει να το απολαμβάνει και συμμετέχει στο παιχνίδι.

Η φωτογραφία από το παρελθόν της πεντάχρονης Belcalis Almanzar, όπως είναι το αληθινό όνομα της 25χρονης Αμερικανίδας, και η χαριτωμένη πόζα της έχουν προκαλέσει ντελίριο στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Το meme που έχει δημιουργηθεί με τη μικρή και γλυκύτατη Cardi B ξεκινά με τη φράση «My momma said…» (Η μαμά μου είπε) και στη συνέχεια ο καθένας αφήνει τη φαντασία του να εκδηλωθεί, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

 

 

Η Cardi B μοιράστηκε μάλιστα ορισμένα απολαυστικά memes που έχουν δημιουργηθεί, κάνοντας την παραδοχή ότι είναι πολύ αστεία.

 

 

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, η νεαρή ράπερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Offset των Migos, με τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Η μικρή πήρε το όνομα Kulture Kiari Cephus.

 

Αφήστε το σχόλιό σας