Η Cardi B δίνει θάρρος και δύναμη στη Selena Gomez.

Η Selena Gomez βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, όπου λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία μετά από τη συναισθηματική κατάρρευση που υπέστη το προηγούμενο διάστημα.

Προηγουμένως, η pop star είχε νοσηλευθεί δύο φορές στο νοσοκομείο, καθώς είχε ανησυχητικά χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων.

Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Taki Taki» του DJ Snake, για το οποίο επιστράτευσε τη Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna.

Με αφορμή την συνεργασία τους στη διαφαινόμενη επιτυχία, η Cardi B μοιράζεται τις σκέψεις της για την καινούργια περιπέτεια της Selena Gomez με την υγεία της.

«Όταν τη συνάντησα ήταν ένα τόσο γλυκό, αξιαγάπητο άτομο. Είναι πραγματικά αυτό που βλέπεις. Είναι πραγματικά καλόκαρδη», αναφέρει η 26χρονη ράπερ για την πρώτη συνάντηση με τη συνομήλική της τραγουδίστρια, στα παρασκήνια του video clip για το «Taki Taki».

«Θέλω μόνο να ξέρει ότι είναι όμορφη, είναι πλούσια και να αντέχει, επειδή μερικές φορές νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου», συνεχίζει η Cardi B.

«Προσεύχομαι στο Θεό και απομακρύνομαι από τα κοινωνικά δίκτυα», σχολιάζει για το δικό της τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις,

Η ράπερ κατανοεί πάρα πολύ καλά τη Selena καθώς έχει βιώσει και εκείνη παρόμοιες καταστάσεις: «Μπορείς να πας διακοπές, μπορείς να πας οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου.»

Η συμβουλή που δίνει η Cardi B είναι «να είστε περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που σας αγαπούν».

«Μερικές φορές πηγαίνω στο σπίτι της γιαγιάς μου και μένω εκεί για δύο εβδομάδες, επειδή μου ανεβάζουν τη διάθεση. Μερικές φορές πηγαίνω στο σπίτι της οικογένειάς μου και προσεύχονται για εμένα. Προσευχόμαστε για δύο ολόκληρες ώρες και νιώθω  αναζωογονημένη.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας