Καινούργιος ρόλος για την Cardi B.

Οι ράπερ Cardi B, Chance the Rapper και T.I. θα είναι κριτές ενός νέου talent show, όπου θα αναζητήσουν τον επόμενο αστέρα της hip – hop σε δέκα πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός John Legend, βραβευμένος με Emmy, Grammy, Oscar και Tony, θα είναι ένας από τους παραγωγούς του μουσικού show, το οποίο θα έχει τίτλο «Rhythm + Flow» και θα προβληθεί από το Netflix.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του talent show, «θα εντοπίζονται νέα ταλέντα και θα βοηθούνται καλλιτέχνες της hip – hop που βρίσκονται στην αφάνεια να προωθούν τα όνειρά τους».

Τους βασικούς κριτές θα βοηθούν και άλλοι καλλιτέχνες και VIP της μουσικής βιομηχανίας. Οι καλεσμένοι θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους μαζί με τους κριτές.

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming Netflix για πρώτη φορά θα προβάλλει ένα show μουσικού διαγωνισμού. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, πιθανότητα ο Chance the Rapper θα είναι ο καλός κριτής, ο T.I. ο κακός και η Cardi B θα δίνει έναν κωμικό τόνο.

Η Cardi B, η νέα «βασίλισσα του hip-hop», δεν έρχεται σε πρώτη επαφή με τα reality. Η 26χρονη Αμερικανίδα έγινε γνωστή συμμετέχοντας στην εκπομπή «Love & Hip Hop: New York» του VH1.

Ο Chance the Rapper έχει επίσης επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του, αφού έχει πρωταγωνιστήσει στη κωμωδία τρόμου «Slice» και έχει παρουσιάσει ένα επεισόδιο του «Saturday Night Live» του NBC.

Ο T.I. έχει εμφανιστεί σε προγράμματα διάφορων σταθμών της Viacom, όπως το MTV, το VH1 και το BET.

 

Αφήστε το σχόλιό σας