Είναι οι δύο πιο περιζήτητες και πολυσυζητημένες γυναίκες στη hip-hop. Υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην Cardi B και τη Nicki Minaj;

Η Cardi B υποστηρίζει ότι η υποτιθέμενη διαμάχη της με τη Nicki Minaj είναι «κατασκευασμένη από το ίντερνετ».

Η 25χρονη ράπερ έχει ανταλλάξει διάφορες προσβολές με τη Nicki Minaj τα τελευταία χρόνια, αλλά παρ’ όλα αυτά επιμένει ότι η κατάσταση έχει ερμηνευθεί λάθος από τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως εξήγησε: «Οι fans και ο κόσμος πραγματικά θέλουν να το επειδή είναι πραγματικά ψυχαγωγία να βλέπεις ανθρώπους να έχουν κόντρα.»

Η Belcalis Almanzar, όπως ονομάζεται πραγματικά, δήλωσε θα άρχιζε τη διαμάχη με κάποιον μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

«Αν δεν μπλέξεις με τον άντρα μου, αν δεν μου πάρεις τα χρήματά μου ή αν δεν σταματήσεις τα χρήματά μου τότε δε νοιάζομαι πραγματικά για εσένα», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο «Beats 1» του Apple Music.

Ωστόσο, η Cardi Β φάνηκε να εξαπολύει βέλη προς τη Nicki Minaj όταν έγραψε στο Instagram ότι το μοναδικό είδωλό της είχε γίνει αντίπαλός της.

«Μισώ αυτό το πράγμα, πραγματικά, πραγματικά το κάνω. Μία τσ**λα σαν εμένα, ήμουν πιο ευτυχισμένη όταν φλέρταρα στη γειτονιά μου. Αυτό είναι τόσο ψεύτικο», είπε. «Όταν ήμουν κανονική τσ**λα από το Μπρονξ, όταν κάποια συνήθιζε να είναι ψεύτικη απέναντί μου, ήταν cool επειδή θα μπορούσα να την πλησιάσω και να της ρίξω μπουνιά», συνέχισε με το αθυρόστομο ύφος που τη διακρίνει.

«Τώρα που είμαι στη μουσική βιομηχανία, δε δουλεύεις έτσι, απλά πρέπει να βλέπεις το κακό να συμβαίνει και να συμβαίνει. Πρέπει να βλέπεις ότι ο κόσμος παίζει μαζί σου και απλά να μη λες τίποτα σαν ηλίθιος. Αυτό με ενοχλεί τόσο που δε μου αρέσει ραγίζω την καρδιά μου επειδή ο κόσμος, τα είδωλά σου, γίνονται αντίπαλοι.»

Αφήστε το σχόλιό σας