Η Cardi B είχε ρίξει από την κορυφή το «Look What You Made Me Do» και τώρα «κλέβει» άλλη μία πρωτιά από την Taylor Swift.

Το «Invasion of Privacy» της Cardi B κατέχει τώρα το ρεκόρ για το άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Ο παρθενικός δίσκος της 25χρονης ράπερ από το Μπρονξ αποκαλύφθηκε στις 6 Απριλίου από την Atlantic Records / Warner Music, επιφυλάσσοντας μία σειρά από συνεργασίες – έκπληξη, με ονόματα όπως οι Migos, η SZA, ο J Balvin με τον Bad Bunny, η Kehlani, ο Chance the Rapper και άλλους.

Το άλμπουμ ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις κριτικές που απέσπασε και πρόκειται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία και εμπορικά. Οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας πλησιάζουν στα 250.000 αντίτυπα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε αυτό το σημείο, φαίνεται αναπόφευκτο το ντεμπούτο στην κορυφή του «Billboard 200», κάτι που θα επιβεβαιωθεί εντός του σαββατοκύριακου, ωστόσο το «Invasion of Privacy» έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στον κόσμο του streaming.

Η Cardi B παίρνει το στέμμα από την Taylor Swift για τα περισσότερα streams πρώτης εβδομάδας που σημειώνει άλμπουμ γυναίκας καλλιτέχνη στο Apple Music. Τα streams της ράπερ υπολογίζονται κατά μέσο όρο σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του «Invasion of Privacy». Το νούμερο είναι διπλάσιο από τις επιδόσεις της pop star.

Το «Invasion Of Privacy» είναι επίσης το πέμπτο πιο δημοφιλές άλμπουμ στο παγκόσμιο chart του Apple Music.

Εάν το άλμπουμ κάνει είσοδο στο Νο1 του «Billboard 200», όπως αναμένεται, η Cardi B θα γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες ράπερ που έκαναν ντεμπούτο στην πρώτη θέση με τον παρθενικό δίσκο τους, συναντώντας τις Nicki Minaj, Foxy Brown, Lauryn Hill και Eve.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας