Η Cardi B δημοσιεύει τους τίτλoυς των τραγουδιών από τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της.

Εν αναμονή του πρώτου άλμπουμ της, «Invasion of Privacy», η Cardi B αποκαλύπτει τους τίτλους των τραγουδιών του, το λεγόμενο tracklist.

Το πολυαναμενόμενο εγχείρημα περιλαμβάνει 13 τραγούδια, όπως το «Bodak Yellow», το «Bartier Cardi» και το «Be Careful». Μέχρι στιγμής, είναι γνωστές μόνο δύο συνεργασίες, με τον 21 Savage στο «Bartier Cardi» και τους Migos στο «Drip» . Δεν είναι σαφές εάν θα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες στο δίσκο, αλλά η Cardi B υπαινίχθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα.

«Έχω μερικές εκπλήξεις», έγραψε στο Twitter. «Ξέρω ότι έχετε ερωτήσεις. Μη με ρωτάτε και απλά ανακαλύψτε (τις εκπλήξεις) την Παρασκευή.»

Φαίνεται ότι ο αρραβωνιαστικός της 25χρονης ράπερ, ο Offset των Migos, έδωσε έμπνευση για τουλάχιστον δύο τραγούδια. Το «Ring» θα μπορούσε να αφορά τον αρραβώνα τους, το 2017. Εν τω μεταξύ, το άλμπουμ κλείνει με το «I Do», ένα πιθανό anthem γάμου.

Οι τίτλοι των τραγουδιών του «Invasion of Privacy» αποκαλύφθηκαν μαζί με το οπισθόφυλλο του CD, εμπνευσμένο από τα έργα τέχνης του Andy Warhol, όπως και το εξώφυλλο.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Get Up 10
2. Drip (feat. Migos)
3. Bickenhead
4. Bodak Yellow
5. Be Careful
6. Best Life
7. I Like It
8. Ring
9. Money Bag
10. Bartier Cardi (feat. 21 Savage)
11. She Bad
12. Thru Your Phone
13. I Do

Το «Invasion of Privacy» κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 Απριλίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας