Η… ομοιότητα του Donald Gover και του Childish Gambino έχει προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς, ανάμεσά τους και η Cardi B.

Η Cardi B έκανε μία απίστευτη γκάφα και εκμυστηρεύθηκε τη σκέψη της ότι ο Donald Glover και το μουσικό alter ego του, ο Childish Gambino, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα.

Η 25χρονη ράπερ από το Μπρονξ έγραψε σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε  στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:

«Είναι καταπληκτικό πόσο όμοιοι φαίνονται ο Donald Glover και ο Childish Gambino. Νομίζω ότι κρυφά είναι το ίδιο πρόσωπο.»

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να της διευκρινίσουν τι συμβαίνει πραγματικά είναι το συγκεκριμένο άτομο, με αποτέλεσμα η Cardi B να διαγράψει πολύ γρήγορα το αρχικό tweet που ανάρτησε.

«Περιμένετε, έχω μπερδευτεί τώρα», έγραψε τρία λεπτά αργότερα σε μία άλλη δημοσίευση.

Η Cardi B έχει και τη φήμη και ενός διαδικτυακού τρολ,  εκτός από αυτή της επιτυχημένης ράπερ, αλλά το γεγονός ότι προχώρησε στη διαγραφή του πρώτου tweet δείχνει ότι ίσως… πραγματικά να μη γνώριζε ότι ο Donald Glover και ο Childish Gambino είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Ο 34χρονος Αμερικανός ηθοποιός Donald Glover χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Childish Gambino για τις δραστηριότητές του ως μουσικός καλλιτέχνης και έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία προσωπικά άλμπουμ.

Ο τελευταίος δίσκος του, το «Awaken, My Love!», ήταν υποψήφιος για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» και για το «Καλύτερο Σύγχρονο Urban Άλμπουμ» στα φετινά Βραβεία grammy.

Το single «Redbone» προτάθηκε για την «Ηχογράφηση της Χρονιάς» και το «Καλύτερο R&B Τραγούδι», ενώ κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Παραδοσιακή R&B Ερμηνεία».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας