Η Cardi B γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της με ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Με το δικό της τρόπο γιόρτασε η Cardi B τα γενέθλια της Kulture.

Η Cardi B δημοσίευσε στο Instagram ένα ακυκλοφόρητο και άτιτλο τραγούδι για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Kulture.

Το τραγούδι βασίζεται σε sample από το single «Love Is Blind» (1999) της Eve και αναφέρεται στην σχέση της Cardi B με τη δημοσιότητα και στον τρόπο με τον οποίο έχει αναγκαστεί να μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα την προσωπική ζωή της.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα σλάιντ φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζονται η ράπερ, η κόρη της και ο σύζυγός της Offset.

Η Cardi B σημείωσε στη λεζάντα ότι το συγκεκριμένο τραγούδι προοριζόταν για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «Invasion Of Privacy» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018.

«Ολοκλήρωσα αυτό το τραγούδι μία ημέρα πριν παραδώσω το άλμπουμ μου και η Eve μου έδωσε το πράσινο φως για να χρησιμοποιήσω το beat. Ήμουν τόσο ευγνώμων!», έγραψε.

«Δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω στην ώρα του, επειδή όπως μπορείτε να ακούσετε είχα ένα τρομερό κρυολόγημα. Δεν μπορούσα να το τραγουδήσω σωστά όσες φορές κι αν προσπάθησα. Ακουγόμουν μπουκωμένη ακόμα κι όταν προσπαθήσαμε να το μιξάρουμε», εξήγησε η Cardi B.

«Αγαπάω το μωρό μου, άλλαξε τη ζωή μου», πρόσθεσε για την κόρη της Kulture, η οποία γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2018.

Αφήστε το σχόλιό σας