Η Cardi B αρνείται να αλλάξει τη συμπεριφορά της, παρόλο που δέχεται επίθεση γι’ αυτήν.

Η Azealia Banks δήλωσε σε μια νέα συνέντευξη ότι η Cardi B είναι αναλφάβητη και ατάλαντη, με αποτέλεσμα η 25χρονη ράπερ να κλείσει το λογαριασμό της στο Instagram.

Η Banks εμφανίστηκε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «The Breakfast Club» αυτήν την εβδομάδα και επιτέθηκε στην Cardi B.

«Πριν από δύο χρόνια, η συζήτηση γύρω από τη μαύρη γυναικεία κουλτούρα έφτασε πραγματικά σε ένα υψηλό όλων των εποχών», ανέφερε η Banks, κάνοντας αναφορά στο άλμπουμ «Lemonade» της Beyoncé, το 2016. «Ήταν ακριβώς αυτή η πραγματικά, πραγματικά, πολύ έξυπνη συζήτηση που διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο και στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν και ήρθε η Cardi Β.»

Συνεχίζοντας, η Azealia Banks σχολίασε: «Μιλάω απλώς για αυτή την καρικατούρα μαύρης γυναίκας από την οποία οι μαύρες γυναίκες δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξεφύγουν. Αν η ορθογραφία και η γραμματική μου ήταν τόσο κακή, θα με είχαν ακυρώσει. Αν η Nicki Minaj μιλούσε έτσι, θα της ασκούσαμε κριτική όλη την ημέρα.»

Η Cardi B απάντησε με μία ανάρτηση στο Instagram, πριν κλείσει το προφίλ της.

«Είμαι από το γκέτο. Μιλάω όπως μιλάω, είμαι αυτή  που είμαι», είπε. «Δεν επέλεξα να είμαι διάσημη, ο κόσμος με επέλεξε! Ο κόσμος με ακολουθεί στο Instagram και ο κόσμος μου έδωσε μία πλατφόρμα για να συστήσω το ταλέντο μου», έγραψε.

«Ποτέ δε ζήτησα να είμαι παράδειγμα ή πρότυπο. Δεν θέλω να αλλάξω τους τρόπους μου επειδή είμαι διάσημη, γι ‘αυτό ακριβώς με απασχολεί η δουλειά μου. Αυτά προέρχονται από μία γυναίκα που λεύκανε το δέρμα της, αλλά θέλει να γίνει συνήγορος. Αντίο. Δε ζητάω συγνώμη ούτε θα σκοτώσω τον εαυτό μου εξαιτίας του ποια είμαι.»

Η Cardi B πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προέρχονται οι ανασφάλειές σου και γιατί δεν είσαι χαρούμενη στο δικό σου δέρμα, έτσι ώστε να σκεφτείς γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δημιούργησες σύγχυση για εμένα, με έκανε να αβέβαιη για το ποια είμαι!»

Η ράπερ από το Μπρονξ απέφυγε να πέσει στο επίπεδο της Azealia Banks.

«Πιστεύεις ότι υποστηρίζεις τις γυναίκες και κάνεις το αντίθετο! Προσεύχομαι να βρεις τη γαλήνη στην καρδιά σας και τη λογική στο μυαλό σου! Προσευχήσου για τη δική σου επιτυχία πριν προσευχηθείς για την πτώση των άλλων!», ολοκλήρωσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας