Το πρώτο τους παιδί υποδέχθηκαν η Cardi B και ο Offset.

Η Cardi B έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φρόντισε να διαδώσει τα χαρμόσυνα νέα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η 25χρονη ράπερ ανακοίνωσε το όνομα του παιδιού που απέκτησε με τον Offset των Migos κοινοποιώντας μία φωτογράφηση που είχε πραγματοποιήσει όταν ήταν ακόμη έγκυος, με φόντο ένα φλοράλ σκηνικό όπου κυριαρχούσε το ροζ χρώμα, θυμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η Beyoncé είχε γνωστοποιήσει ότι περίμενε δίδυμα.

Η Cardi B γέννησε την Τρίτη 10 Ιουλίου, όπως αποκαλύπτει η ίδια και το όνομα της μικρής είναι Kulture Kiari Cephus.

Πολλοί θαυμαστές των δύο ράπερ υποπτεύονται ότι το όνομα είναι αναφορά στα δύο τελευταία και επιτυχημένα άλμπουμ των Migos, το «Culture» και «Culture II».

Ο Offset βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της συζύγου του στο μαιευτήριο της Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου πραγματοποιήθηκε ο τοκετός.

Η Cardi B είχε ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, αλλά παρόλα αυτά είχε καταφέρει να γυρίσει ορισμένα video clip, όπως το «I Like It», το «Dinero» με την Jennifer Lopez και το «Girls» με τη Rita Ora, χωρίς να φανεί καθόλου η φουσκωμένη κοιλιά της.

Πρόσφατα έγινε γνωστό επίσης ότι η Cardi B και ο Offset παντρεύτηκαν κρυφά το Σεπτέμβριο του 2017 και η «πρόταση» που είχε κάνει επί σκηνής ο ράπερ των Migos στην αγαπημένη του εκείνον τον Οκτώβριο, ήταν η εκπλήρωση της υπόσχεσης να της δώσει ένα δαχτυλίδι.

 

Αφήστε το σχόλιό σας