Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ομολογία της Cardi B ότι «λήστευε» διάφορους άνδρες την περίοδο που εργαζόταν ως στρίπερ.

Η Cardi B προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί μετά τη διάδοση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να παραδέχεται ότι στο παρελθόν νάρκωνε διάφορους άνδρες και τους λήστευε, παίρνοντας τα χρήματά τους.

Η 26χρονη ράπερ, που βραβεύθηκε φέτος με Grammy, δημοσίευσε στο Ιnstagram μία δήλωση στην οποία υποστηρίζει ότι είχε «πολύ περιορισμένες επιλογές» και ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να «επιβιώσει».

Η Cardi B, η οποία ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν ως στρίπερ, παραδέχθηκε ότι ήταν βίντεο είναι αληθινό και σημείωσε ότι όταν ομολόγησε τις πράξεις της δεν προσπαθούσε σε καμία περίπτωση να τις εξυμνήσει, αλλά θεώρησε ότι ήταν απαραίτητο να μιλήσει ανοιχτά εκείνη τη στιγμή.

Το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο προέρχεται από μία ζωντανή μετάδοση που είχε πραγματοποιήσει η ράπερ στο Instagram πριν τρία χρόνια.

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να της ασκήσουν κριτική και δημιούργησαν μάλιστα την ετικέτα #SurvivingCardiB, που παραπέμπει στον τίτλο του ντοκιμαντέρ «Surviving R. Kelly» που ασχολήθηκε με τις κατηγορίες εναντίον του R. Kelly για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Cardi B λέει ότι οι άνδρες που φέρεται  να «λήστευε» ήταν εκείνοι με τους οποίους έβγαινε ραντεβού και ισχυρίζεται ότι «είχαν τις αισθήσεις τους» και πως ήταν «πρόθυμοι» και «ενήμεροι». Ωστόσο δε διευκρίνισε εάν νάρκωσε κανέναν στην πραγματικότητα.

«Ήμουν ευλογημένη που μπόρεσα να ανέβω από αυτό, αλλά τόσες πολλές γυναίκες δεν το έχουν κάνει», έγραψε.

Μετά από λίγη ώρα, η ράπερ αφαίρεσε από το Instagram την ανάρτηση με τις εξηγήσεις της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας