Η Cardi B δε θα επιστρέψει ακόμα στη σκηνή, επειδή θέλει να ρίξει όλο το βάρος στη φροντίδα του μωρού της.

Η Cardi B είχε σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, όμως η νεογέννητη κόρη της, Kulture Kiari Cephus, εξακολουθεί να αποτελεί για εκείνη την πρώτη προτεραιότητα.

Η επιτυχημένη ράπερ επρόκειτο να επιστρέψει στη σκηνή το Σεπτέμβριο, συνοδεύοντας τον Bruno Mars στο επόμενο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας «24K Magic World Tour», η οποία συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Τελικά αυτό δε θα συμβεί, αφού η Cardi B αποφάσισε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να αναρρώσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της.

«Νόμιζα ότι θα ήμουν σε θέση να τη φέρω μαζί μου στην περιοδεία, αλλά νομίζω ότι υποτίμησα όλο αυτό το πράγμα με τη μητρότητα», έγραψε στο Instagram.

«Όχι απλά δεν είμαι έτοιμη σωματικά, αλλά δεν είμαι έτοιμη να αφήσω το μωρό μου πίσω από τη στιγμή που οι γιατροί εξήγησαν ότι δεν είναι υγιές για εκείνη να περιοδεύσει.»

Η Cardi B ζήτησε την κατανόηση του κοινού και τόνισε ότι πήρε με δυσκολία την απόφαση να αποσυρθεί από την περιοδεία του Bruno Mars. «Πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό μου και για το μωρό μου», υπογράμμισε και ευχαρίστησε τον Bruno Mars για την υποστήριξη και την κατανόησή του.

Ο 32χρονος τραγουδιστής στήριξε την επιλογή της Cardi B και της τόνισε, σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, ότι «το πιο σημαντικό πράγμα είσαι εσύ και η υγεία της οικογένειάς σου. Κανείς απολύτως το σωστό».

«Σε αγαπάμε και θα παίζουμε κάθε βράδυ το “Bodak Yellow” προς τιμή σου.»

Η Cardi B έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Offset στις 10 Ιουλίου. Η μικρή Kulture είναι το πρώτο παιδί για την 25χρονη ράπερ από το Μπρονξ και το τέταρτο για το 26χρονο μέλος των Migos.

 

Αφήστε το σχόλιό σας