Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Cardi B και ο Offset.

Η Cardi B ήταν προσκεκλημένη για να τραγουδήσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live» και αποκάλυψε δημοσίως τη στιγμή που ήταν επάνω στη σκηνή ότι είναι έγκυος.

Η 25χρονη ράπερ από το Μπρονξ εμφανίστηκε χθες (7 Απριλίου) στο δημοφιλές show του NBC, που προβάλλεται εδώ και 43 σεζόν, για να προωθήσει το πρώτο άλμπουμ της «Invasion of Privacy», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 6 Απριλίου.

Η Cardi B, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Offset των Migos, παρουσίασε ζωντανά δύο τραγούδια από το «Invasion of Privacy» στο «SNL», με το «Be Careful» και ένα medley από την επιτυχία «Bodak Yellow» που την ανέδειξε και το «Bartier Cardi».

Κατά τη διάρκεια του «Be Careful», η Cardi B αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, καθώς η κάμερα άρχισε να ανοίγει το πλάνο για να δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της ράπερ κάτω από το λευκό φόρεμά της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού.

Παρακολουθήστε την εν λόγω στιγμή από το 2:30 και έπειτα:

Η Cardi B είχε υπαινιχθεί ότι στο άλμπουμ «Invasion Of Privacy» υπήρχαν ενδείξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της, έχοντας δηλώσει πριν λίγες ημέρες στον Ebro Darden του «Beats 1»:

«Λοιπόν, αισθάνομαι ότι ο κόσμος πρέπει να συντονιστεί λίγο στο άλμπουμ μου και θα μάθει λίγο περισσότερα. Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες τις φήμες και τα πάντα.»

Παράλληλα, η Cardi B είχε αρνηθεί ότι τη χώριζε κάποια διαμάχη με τη Nicki Minaj, υποστηρίζοντας ότι η υποτιθέμενη κόντρα τους είχε κατασκευαστεί από τους χρήστες του διαδικτύου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας