Η Cardi B απαντά στην κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,975ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
852ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η ράπερ υποστηρίζει τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η Cardi B συνηθίζει να ξεσπά μέσω των κοινωνικών δικτύων και να τοποθετείται επί διάφορων θεμάτων.

Αυτή τη φορά απάντησε σε όσους της ασκούν κριτική επειδή πέρασε από το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού, υποστηρίζοντας την επιλογή της.

Η ράπερ δεν έχει κρύψει ότι έχει πραγματοποιήσει πλαστικές επεμβάσεις και δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογηθεί.

«Αφήστε να σας πω κάτι», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. «Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για το σώμα μιας γυναίκας, επειδή θυμάμαι πόσο ζορίστηκα. Θυμάμαι όταν δεν είχα στήθος. Επιτίθεμαι σε ανθρώπους για το σώμα τους μόνο όταν μιλούν άσχημα για εμένα», συνέχισε.

«Όλοι λέτε ότι τα σκέφτομαι αυτά επειδή έκανα πλαστικές. Όμως δεν συζητάτε αυτά που λέτε στα σχόλια: “Μην πηγαίνεις στον ωκεανό επειδή θα σκοτώσεις όλες τις φάλαινες με το πλαστικό σώμα σου”».

Η Cardi B πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν αρνητικά η μία το σώμα και την εμφάνιση της άλλης, ανεξάρτητα από το εάν έχουν πραγματοποιήσει πλαστικές επεμβάσεις ή όχι.

«Η αδελφή μου, είναι φυσική», πρόσθεσε. «Έχει μικρό στήθος. Δεν μισεί τις άλλες γυναίκες, επειδή ξέρει ότι εάν το ήθελε (σ.σ. το σώμα τους), θα το είχε αποκτήσει. Μιλάτε άσχημα για τα σώματα άλλων γυναικών επειδή θέλατε να τα είχατε; Επειδή φαίνεται ότι δείχνετε μίσος», είπε.

Η 26χρονη ράπερ διέγραψε αργότερα από το Instagram το συγκεκριμένο βίντεο, στη λεζάντα του οποίου είχε γράψει: «Οι γυναίκες λέμε ότι πρέπει να ανεβάζουμε η μία την άλλη, αλλά το κάνουμε αυτό στην πραγματικότητα;»

 

Αφήστε το σχόλιό σας