Αρχική People Η Cardi B απαντά στις κατηγορίες ότι βίαζε άνδρες

Η Cardi B απαντά στις κατηγορίες ότι βίαζε άνδρες

-

Δες και αυτά

Η Cardi B αρνείται κατηγορηματικά ότι έβλαψε πελάτες της όταν εργαζόταν ως στρίπερ.

Πριν λίγους μήνες ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο στο οποίο η Cardi B αναφερόταν στις πράξεις που είχε κάνει πριν γίνει διάσημη προκειμένου να επιβιώσει.

Η ράπερ από το Μπρονξ είχε παραδεχθεί ότι όταν δούλευε ως στρίπερ νάρκωνε και λήστευε διάφορους άντρες, δηλώνοντας ότι δεν είναι υπερήφανη για το παρελθόν της. «Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να το αλλάξω, όλοι έχουμε», είπε.

Η αποκάλυψη της Cardi B είχε προκαλέσει σάλο. Η διαμάχη επανήλθε στο επίκεντρο της συζήτησης καθώς ορισμένοι προάπτουν στη ράπερ κατηγορίες για βιασμό.

Η 26χρονη Αμερικανίδα έδωσε τη δική της απάντηση κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης που πραγματοποίησε στο Instagram: «Δεν μου αρέσει όταν ο κόσμος προσπαθεί να με αποκαλέσει βιαστή, επειδή προσπαθούν να ξεχάσουν κάτι και να εμφανίσουν κάτι που δεν έκανα», σχολίασε.

Cardi B

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Cardi B εξηγεί γιατί «νάρκωνε και λήστευε» άνδρες όταν ήταν στρίπερ

Αν και δεν αρνήθηκε ότι λήστευε πελάτες της την περίοδο που εργαζόταν ως στρίπερ, η Cardi B διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

«Δεν ακούμπησα ποτέ κανέναν, δεν είχα ερωτική επαφή ποτέ με κανέναν. Βιασμός είναι όταν κάνεις έρωτα με κάποιον χωρίς τη συγκατάθεση του ή χωρίς να τον ρωτήσεις», διευκρίνισε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν νάρκωσε ποτέ κανέναν πελάτη της.

«Δε χρειάζεται να βάζεις πράγματα στα ποτά, αυτοί οι άνδρες έρχονται στο club για να μεθύσουν και να φτιαχτούν. Δεν έβαλα ποτέ τίποτα στα ποτά τους. Ναι, έψαχνα τις τσέπες τους. Πολλές κοπέλες ψάχνουν τις τσέπες (των πελατών) για 40 δολάρια προκειμένου να πάρουν ένα ταξί, επειδή δεν θέλουν να σου δώσουν αυτά τα χρήματα. Το ίδιο πράγμα. Έκανα λάθος; Ήταν λάθος, αλλά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν», τόνισε.

Η Cardi B ολοκλήρωσε σημειώνοντας: «Εάν είχε βλάψει ποτέ κανέναν, αφήστε τη φυλακή, θα είχαν χαράξει το πρόσωπό μου και θα με είχαν ξυλοκοπήσει.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας