Ποια θα είναι η αμοιβή της εγκυμονούσας Cardi B  στο επερχόμενο «Coachella»;

Η Cardi B θα τραγουδήσει τις δύο επόμενες Κυριακές στο πιο διάσημο φεστιβάλ του κόσμου, το πολυδιαφημισμένο «Coachella», γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, «Invasion of Privacy».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Hip Hop Nation» του «SiriusXM», η αστέρας της hip-hop αποκαλύπτει το ποσό που θα προστεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της μετά την εμφάνισή της στο «Coachella», στις 15 και 22 Απριλίου.

Οι απολαβές της θα κυμανθούν στα 70.000 δολάρια (περίπου 56.600 ευρώ) ανά ημέρα, δηλαδή ανά κάθε σαββατοκύριακο. Δεδομένου ότι το φεστιβάλ διαρκεί δύο σαββατοκύριακα, η Cardi B θα κερδίσει συνολικά 140.000 δολάρια (113.000 ευρώ).

Μολονότι το νούμερο ακούγεται υπερβολικό σε έναν κοινό θνητό, για μία star τόσο μεγάλη όσο είναι η Cardi B αυτή τη στιγμή, το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Εξάλλου, η 25χρονη ράπερ ίσως θα βγει ζημιωμένη από το φετινό «Coachella», καθότι θα δαπανήσει σχεδόν 300.000 δολάρια (242.400 ευρώ) για τις ανάγκες του εξοπλισμού της σκηνής, κάτι που θεωρεί ότι αποτελεί «επένδυση».

Γιατί δεν εξαργύρωσε τη φήμη και την επιτυχία της με μία υψηλότερη αμοιβή;

Ο ένας λόγος είναι ότι το «Coachella» συμφώνησε με την Cardi B πριν από έξι μήνες, όταν δεν είχε εκτιναχθεί στη μουσική βιομηχανία τόσο πολύ όσο σήμερα, με ιστορικά ρεκόρ στο «Billboard Hot 100» και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Αμερικανίδα δε συνειδητοποίησε πως «το “Coachella” είναι τόσο μεγάλη υπόθεση». «Δεν ήξερα ότι θα είναι πολύς κόσμος», εξήγησε.

Επιπλέον τόνισε ότι ακολουθεί τα βήματα της Beyoncé, η οποία είναι επικεφαλής στο φετινό «Coachella» και πραγματοποιεί και εκείνη δεκάωρες πρόβες, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας