Τις φωνητικές ικανότητές της επιδεικνύει η Cara Delevingne στο πρώτο επίσημο τραγούδι της, από το soundtrack της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί.

Η Cara Delevingne μπορεί να τραγουδήσει και πολύ ικανοποιητικά μάλιστα!

Φυσικά, όσοι παρακολουθούν το supermodel που τώρα δοκιμάζεται ως ηθοποιός το ήξεραν. Η 25χρονη Βρετανίδα καλλονή έχει επιδείξει την αγγελική φωνή της σε συναντήσεις επί σκηνή με την Taylor Swift και τον Ed Sheeran και έχει τραγουδήσει με τον Pharrell Williams για την ταινία μικρού μήκους «Chanel», το 2014.

Τώρα, η Cara Delevingne επιστρέφει στη μουσική σκηνή με το πρώτο επίσημο τραγούδι της που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας του θρυλικού Luc Besson, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες», όπου και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Rihanna.

Το τραγούδι ονομάζεται «I Feel Everything» και ελκύει στο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα. Δεν είναι απαραίτητα ό,τι περίμενε κανείς να ακούσει σε ένα επικό sci-fi δράμα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παίζει μετά τους τίτλους τέλους. Η μουσική ανήκει στον Pharrell Williams και οι στίχοι στην ίδια την Cara Delevingne.

Το soundtrack του «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» περιλαμβάνει ακόμη κλασικές επιλογές τραγουδιών όπως το «Space Oddity» του David Bowie, το «Jamming» Bob Marley και των The Wailers και το «The World» (Is Going Up In Flames) του Charles Bradley.

Τις πρωτότυπες συνθέσεις που επενδύουν το έργο υπογράφει ο καταξιωμένος και βραβευμένος με Grammy, o Γάλλος Alexander Desplat, αγαπημένη μορφή του ελληνικού κοινού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας