Εμφύλιος προ των πυλών. Δες το πρώτο trailer και διάλεξε πλευρά

Η νέα ταινία των Εκδικητών, «Captain America: Civil War«, έρχεται από τη Marvel Studios και τη Walt Disney Studios Motion Pictures το Μάιο του 2016.

Ο Steve Rogers / Captain America ηγείται της νέας ομάδας των Avengers, η πρόθεση του είναι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη προστασία της ανθρωπότητας. Όμως, όταν ένα άλλο διεθνές ατύχημα των Avengers και του Bucky Burnes (ο παλιός φίλος του Captain America) προκαλεί παράπλευρες απώλειες. Η κυβέρνηση αποφασίζει να διαμορφώσει ένα σύστημα αξιολόγησης καταστάσεων, υπό την προεδρία ενός διοικητικού συμβουλίου που θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται την ομάδα και θα αποφασίζει το αν και πότε πρέπει να ζητούν τη βοήθεια των Εκδικητών.

Αυτό θα οδηγήσει στην προσωπική διαμάχη ανάμεσα στον Captain America και τον Iron Man και η ομάδα θα διασπαστεί σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα.  Το ένα είναι υπό την ηγεσία του Steve Rogers, που θέλει οι Εκδικητές παραμένουν απαλλαγμένοι από την κυβερνητική παρέμβαση, ενώ το άλλο είναι υπό την ηγεσία του Tony Stark, ο οποίος απροσδόκητα αποφάσισε να στηρίξει το σύστημα παρακολούθησης που έχει συσταθεί από την κυβέρνηση.

Εσείς με ποιανού το μέρος είστε?

Επίσημη πρεμιέρα: 6 Μαΐου 2016 (USA) , με τους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen και Paul Rudd!

Αφήστε το σχόλιό σας