Το «New Rules» ταιριάζει αρκετά και στην Camila Cabello.

Η Camila Cabello και η Dua Lipa μοιράζονται αρκετά κοινά. Αμφότερες βρίσκονται στην πιο γόνιμη και δημιουργική φάσης της σταδιοδρομίας τους, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο της επόμενης pop star.

Είναι δύο από τα ανερχόμενα ονόματα που έκαναν τη μεγαλύτερη αίσθηση στο μουσικό τοπίο τον τελευταίο χρόνο και η επιτυχία που έχουν σημειώσει τις έχει κατατάξεις στις δύο πιο υποσχόμενες υπάρξεις που θα εντοπίσει κανείς σήμερα στην pop μουσικής.

Την προηγούμενη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, η Camila Cabello ήταν καλεσμένη του Nick Grimshaw στο «Breakfast Show» του βρετανικού «BBC Radio 1».

Σύμφωνα με την απίθανη θεωρία του ραδιοφωνικού παραγωγού, η Camila Cabello, η Dua Lipa και η Adele είναι… το ίδιο πρόσωπο. «Μας έχεις δει ποτέ σε μία φωτογραφία μαζί», απάντησε στον ίδιο χιουμοριστικό τόνο η εικοσάχρονη τραγουδίστρια.

Για το λόγου το αληθές (ή μάλλον το ψευδές), ο Nick Grimshaw έβαλε το «New Rules» να παίζει, με την Camila να μην αντέχει και να παρασύρεται πολύ γρήγορα. «Αγαπώ αυτό το τραγούδι», σχολίασε όσο μας χάριζε μία σύντομη αλλά απολαυστική εκτέλεση στο smash hit της Dua Lipa.

Παρεμπιπτόντως, αφού βρέθηκε στην Αγγλία για τη συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην Dua Lipa, η Camila Cabellο δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στην 22χρονη Βρετανίδα που είναι το άτομο με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά BRIT Awards.

Τελικά, δεν το μάθαμε. Είναι το ίδιο πρόσωπο η Camila Cabellο, η Dua Lipa και η Adele; Καλύτερα όχι, για να υπάρχει πάντα η πιθανότητα μίας ονειρικής συνεργασίας!

Η Camila Cabello εξομολογείται το μεγάλο φόβο που είχε

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας