Η Camila Cabello ανατρέπει έναν παλιό μύθο.

Η Camila Cabello συνεχίζει τη συνεργασία της με τη «L’Oréal Paris» και χρίζεται επικεφαλής της καμπάνιας «#StopWaiting».

Η «L’Oréal Paris» πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψει το μύθο ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Η εταιρεία θέλει να προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που τους επιτρέπουν να δουν άμεσα αποτελέσματα.

Ως εκ τούτου, λανσάρει τα νέα σειρά «Elvive Rapid Reviver Deep Conditioners» που δεν έχουν χρόνο αναμονής και αποκαθιστούν γρήγορα τα προβλήματα των μαλλιών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λανσάρουμε τα Elvive Rapid Revivers με την Camila, η οποία έχοντας ένα απαιτητικό πρόγραμμα περιοδειών και πολυάσχολο τρόπο ζωής, κατανοεί ότι μετρά κάθε δευτερόλεπτο», λέει η Anne Marie Nelson-Bogle, Αντιπρόεδρος Marketing στην αμερικανική θυγατρική της «L’Oréal Paris».

Η νέα καμπάνια της σειράς «Elvive Rapid Revivers» θα κάνει ντεμπούτο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης των 76ων Χρυσών Σφαιρών.

Οι διάσημες εκπρόσωποι της μάρκας, όπως η Camila Cabello, η Eva Longoria, η Amber Heard και η Aja Naomi King, θα ενώσουν δυνάμεις στα κοινωνικά δίκτυα για να μοιραστούν αυτά που πέτυχαν όταν σταμάτησαν να περιμένουν.

«Μαθαίνω να εμπιστεύομαι όλο και περισσότερο τα ένστικτά μου και να ακολουθώ την καρδιά μου», λέει η Camila Cabello. «Πιστέψτε στον εαυτό σας και σταματήστε να περιμένετε, για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας