Απερίγραπτη είναι η χαρά της Camila Cabello για την επικείμενη συνάντηση επί σκηνής με την Taylor Swift.

Όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα, η Camila Cabello θα ανοίγει μαζί με την Charli XCX τις συναυλίες της Taylor Swift στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Reputation Stadium Tour».

Η 21χρονη τραγουδίστρια δεν μπορεί να κρύψει την τεράστια χαρά και τον άπλετο ενθουσιασμό που τη διακατέχει: «Σε κάθε επίπεδο, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό», τονίζει σε μία ανάρτηση που κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ως θαυμάστρια, πρόκειται να τραγουδάω κάθε τραγούδι όσο πιο δυνατά μπορώ. Ως φίλη, αυτή θα είναι μία γιγάντια παρέα που περνά τη νύχτα μαζί», γράφει.

Στη συνέχεια, η Camila Cabello εκμυστηρεύεται άγνωστες ιστορίες από τότε που ήταν ακόμα μαθήτρια και αποτελούσε θαυμάστρια της Taylor Swift:

«Ως το κορίτσι που έχει αφίσα της Taylor Swift στο δωμάτιό της και ήθελε τόσο πολύ να πάει στην περιοδεία του “Speak Now” (θυμάμαι ξεκάθαρα τους φίλους μου να έρχονται στο σχολείο την επόμενη ημέρα και να μιλούν με ενθουσιασμό και εγώ να κλαίω)», μοιράζεται και υπογραμμίζει ξανά, «είναι ένα όνειρο».

«Ως το κορίτσι που θα τραγουδούσε το “Hey Stephen” καθώς σκεφτόταν το αγόρι στην τάξη που δεν ήξερε το όνομά μου», αποκαλύπτει και επισημαίνει εκ νέου, «είναι ένα όνειρο».

«Επίσης, η Charli XCX την οποία λατρεύω, τι; Πρόκειται να είναι τόσο πολύ διασκεδαστικό! Σε ευχαριστώ Taylor Swift που με κάλεσες (στην περιοδεία) από τα βάθη της καρδιάς μου, σε αγαπώ τόσο πολύ», ολοκληρώνει.

Παράλληλα με την παρουσία της στο «Reputation Stadium Tour», η Camila Cabello θα πραγματοποιήσει τη δική της περιοδεία.

Το «Never Be the Same Tour» έχει προγραμματισμένες 26 συνολικά συναυλίες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ευρώπη και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από το πρώτο εικοσιτετράωρο διάθεσης.

Ντελίριο για την Camila Cabello:
Sold out ολόκληρη η περιοδεία μέσα σε 24 ώρες

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας