Ανακουφισμένη αισθάνεται η Camila Cabello. Οι ηχογραφήσεις για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της έφτασαν στο τέλος τους.

Η Camila Cabello μετέφερε χαρμόσυνα νέα!

Η παρθενική δισκογραφική δουλειά της νεαρής τραγουδίστριας έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει, σκορπώντας χαρά στο κοινό της Camila Cabello και ανακούφιση στην ίδια, αφού ήταν πολύ αγχωμένη.

«Το πρώτο άλμπουμ μου είναι έτοιμο και οι πεταλούδες στο στομάχι μου το γνωρίζουν πολύ καλά», έγραψε η 20χρονη στο Twitter.

Το μόνο τραγούδι που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα συμπεριληφθεί στο δίσκο είναι το «Havana». Μολονότι κυκλοφόρησε αρχικά ως promo single, η διαρκής άνοδος που σημείωνε οδήγησε την Camila Cabello να πάρει την απόφαση να το χρίσει ως επίσημο single.

Η επιλογή αποδείχθηκε σωστή, αφού αυτή τη στιγμή το «Havana» είναι διεθνή επιτυχία:

Διατηρεί επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες τα πρωτεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει στο Νο2 του αμερικανικού «Billboard Hot 100». Στην Ελλάδα, το «Havana» είναι καθημερινά στην κορυφή του iTunes, μόλις έκανε είσοδο στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart και έχει ανέβει ως τη δεύτερη θέση στο chart του Spotify.

Camila Cabello και Daddy Yankee
συμμαχούν στο φλογερό remix του «Havana»

Τα δύο πρώτα singles της Camila Cabello, το «Crying In The Club» με τη συμβολή της Sia στη δημιουργία και το «I Have Questions», φαίνεται πως θα μείνουν εκτός του άλμπουμ.

Όσον αφορά το (φερόμενο) γενικό τίτλο «The Hurting. The Healing. The Loving.» που θα πλαισίωνε το δίσκο, μάλλον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. «Δε νιώθω ακόμη έτοιμη να μιλήσω γιατί σκέφτηκα ξανά τον τίτλο, αλλά θα το κάνω. Θέλω πάντα οι οπαδοί μου να είναι είναι οι πρώτοι που ξέρουν γι’ αυτά τα πράγματα. Θα γράψω ένα γράμμα και κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύπλοκο. Όμως θα είναι εξαιρετικό», σχολίασε η Camila Cabello σε συνέντευξη.

Παρόλο που οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν, το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Syco και Epic Records / Sony Music στις αρχές του 2018.

Διαβάστε ακόμα:
Η Camila Cabello σε ένα απολαυστικό video clip για το «Havana»

Camila Cabello - Havana - the movie (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας