Η Camila Cabello τρέφει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ενδιαφέρεται για την προστασία τους.

Η Camila Cabello έγινε πρέσβειρα της οργάνωσης «Save the Children».

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, ενώ η 21χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει ήδη συμμετάσχει σε δράσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης, έχοντας ταξιδέψει φέτος στο Πουέρτο Ρίκο μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Μαρία».

«Είμαι Κουβανο-Αμερικανή. Μεγάλωσα σε ένα νησί στην Καραϊβική και αισθάνθηκα υποχρεωμένη να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον τυφώνα “Μαρία”«, δήλωσε η Camila Cabello στο «People».

«Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτά τα δυνατά, γενναία παιδιά και τις οικογένειες που εξακολουθούν να χρειάζονται την υποστήριξή μας. Ήταν συναρπαστικό που είδα το αφοσιωμένο προσωπικό του “Save the Children” στο Πουέρτο Ρίκο», συμπλήρωσε.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πόσο εκτιμώ τα παιδιά και την ευθύνη που αισθάνομαι για να τους δώσω ένα καλό παράδειγμα», ανέφερε επίσης η Camila Cabello σε μία ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello) στις

«Μου αρέσουν τα παιδιά περισσότερο από ό,τι μου αρέσουν οι ενήλικες, μου αρέσει η αθωότητά τους, ο παιχνιδιάρικος και ανάλαφρος τρόπος ζωής τους, η φαντασία, η ειλικρίνεια, η ευαισθησία, η καλοσύνη τους», έγραψε.

«Κάθε φορά που βλέπω ένα παιδί θέλω μόνο να το προστατεύσω από όλα τα κακά στον κόσμο. Εύχομαι μόνο όλα τα παιδιά να μπορούσαν να διατηρήσουν αυτήν την αθωότητα, την αγνότητα και την ελπίδα για όσο διάστημα μπορούν και σε καταστροφικά γεγονότα όπως ο τυφώνας “Μαρία” στο Πουέρτο Ρίκο ή η προσφυγική κρίση στη Συρία», τόνισε η Camila Cabello.

Το «Save the Children» είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός που προάγει τα δικαιώματα των παιδιών, παρέχει ανακούφιση και βοηθά στην υποστήριξη των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1919 για να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών μέσω της καλύτερης εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και των οικονομικών ευκαιριών, καθώς και για την παροχή επείγουσας βοήθειας σε φυσικές καταστροφές, πολέμους και άλλες συγκρούσεις.

Εκτός από τον οργανισμό του Ηνωμένου Βασιλείου, υπάρχουν 29 άλλες εθνικές οργανώσεις που είναι μέλη της συμμαχίας «Save the Children Alliance», ενώ το «Save the Children International» διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας