Οι συνεχείς ερωτήσεις για τη σημασία του αρχικού τίτλου που έμελλε να φέρει το «Camila», ώθησαν την Camila Cabello να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Η Camila Cabello εξηγεί αναλυτικότερα το λόγο για τον οποίο άλλαξε τον τίτλο του παρθενικού δίσκου της, ο οποίος έκανε θριαμβευτική είσοδο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200».

Το πρώτο άλμπουμ της ανερχόμενης pop star επρόκειτο να φέρει τον τίτλο «The Hurting. The Healing. The Loving.», αλλά τελικά κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου με την περισσότερο άμεση και προσωπική ονομασία «Camila».

Η νεαρή τραγουδίστρια φιλοξενείται στο νέο τεύχος του βρετανικού, μουσικού περιοδικού «NME», όπου συζητά για το  επιτυχημένο ντεμπούτο της στη δισκογραφία, την πολυσυζητημένη αποχώρηση από τις Fifth Harmony και την απόκτηση του ελέγχου στην καριέρα της.

Επιπλέον, εξηγεί γιατί οι συνεντεύξεις ήταν εκείνες που την ώθησαν να αλλάξει τίτλο στον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της. Όταν ρωτήθηκε σε ποιο σημείο πήρε την απόφαση ότι έπρεπε να το κάνει, απάντησε: «Νομίζω ήταν, περίπου, (μετά από) δύο εβδομάδες κάνοντας συνεντεύξεις».

«Αυτό με κάνει να λυπάμαι», είχε πει τότε. «Το άλμπουμ ήταν για να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να το κάνω αν με ρωτάνε συνεχώς γι’ αυτό», ήταν το σκεπτικό της.

«Και επίσης, είμαι ένα πάρα πολύ ιδιωτικό άτομο, οπότε δεν μπορούσα να δώσω ούτε μία ενδιαφέρουσα απάντηση στο ποιον αφορούσε (ο τίτλος). Απλώς έμεινα υπερβολικά ασαφής και αυτό δεν είναι διασκεδαστικό για κανέναν», σχολίασε.

Η Camila Cabello περιγράφει ότι ξεκίνησε να φαντάζεται την ιδέα δημιουργία ενός άλμπουμ, περιοδείες και ακόμη περισσότερες συνεντεύξεις, βασισμένη στην αλλαγή του τίτλου.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή μιλούσα γι’ αυτό στις συνεντεύξεις και δεν ταυτιζόμουν άλλο πια με ό,τι μου είχε προκαλέσει πόνο. Είχα προχωρήσει με τη ζωή μου, έτσι χρειαζόμουν και η μουσική μου να προχωρήσει επίσης», δηλώνει.

Τυφώνας «Camila»:
Το «Havana» στην κορυφή του «Billboard Hot 100»

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας