Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Camila Cabello, Pitbull και J Balvin: συνεργασία στον ορίζοντα!

Camila Cabello, Pitbull και J Balvin: συνεργασία στον ορίζοντα!

-

Δες και αυτά

Όχι μόνο είμαστε πολύ κοντά στο σόλο ντεμπούτο της Camila Cabello, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και μια μεγάλη συνεργασία με τον Pitbull.

Φαίνεται ότι η Camila Cabello όχι μόνο είναι έτοιμη για τη σόλο καριέρα, αλλά θα το κάνει με στυλ! Η συνεργασία μεταξύ της πρώην Fifth Harmony και του Mr. Worldwide, περισσότερο γνωστος ως Pitbull, φαίνεται να είναι σίγουρη.

Η είδηση διέρρευσε από την ανακοίνωση ενός casting. Η Miami Casting Talent ψάχνει ηθοποιούς και κομπαρσους για το μουσικό βίντεο του… Pitbull, Camila Cabello και J Balvin!

Η εταιρία κάστινγκ ψάχνει για το βίντεο νεαρά αγόρια και κορίτσια, κάποιους που να κάνουν ποδήλατο, άλλους που παίζουν ποδόσφαιρο ή μπέιζμπολ δρόμου, ηλικιωμένους κύριους και κυρίες που να μπορούν να μιμηθούν τους πλανόδιους πωλητές, νεαρά όμορφα κορίτσια (σιγά μη λείπανε από video του Pitbull) και ένα σκυλό. Γενικά ένα ωραίο μιξ που μας κίνησε την περιέργεια!

Ήδη πριν από λίγες ημέρες, το μανατζμέντ της Camila μας είχε πει πως τις επόμενες μέρες πρέπει να περιμένουμε κάτι «μεγάλο» (εδώ το πλήρες άρθρο), λέτε να αναφερόταν σε αυτή τη συνεργασία;

Αναμένουμε…

Αφήστε το σχόλιό σας