Η Camila Cabello γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις αγωνίες των μεταναστών: Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της ανάμεσα σε Κούβα και Μεξικό και μετά εγκαταστάθηκε στις Η.Π.Α.

Σε μία αλτρουιστική κίνηση προχωρά η Camila Cabello.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ηνωμένων Πολιτειών, η 20χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι θα δωρίσει όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του single «Havana», που γνωρίζει αυξανομένη διεθνή επιτυχία, σε ομάδα μεταναστών από τις Ηνωμένες Πολιτείες που ονομάζεται «Dreamers» (Ονειροπόλοι).

«Συνεργάζομαι με την ΜΚΟ “Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών” για να δωρίσω όλα τα κέρδη του “Havana” στον αγώνα των “Dreamers”. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, επειδή νιώθω ότι έχω την ευθύνη να μιλήσω γι’ αυτούς. Νιώθω ότι η κοινότητα των Λατίνων πρέπει να στηριχθεί», δήλωσε η Camila Cabello.

Πρόσφατα, ο Donald Trump αποφάσισε να ακυρώσει το «DACA», ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα που υποστηρίζει ανήλικους μετανάστες. Με την ενέργεια αυτή, πολλά παιδιά έμειναν αβοήθητα και είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν την απέλαση. Η Selena Gomez ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που αντέδρασαν.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Camila Cabello τραγούδησε στην αμερικανική τηλεοπτική  εκπομπή «Today» και αφιέρωσε την εμφάνισή τους στους «Dreamers». Στο τέλος, ανέβασε στη σκηνή άτομα που κρατούσαν αρκετές σημαίες από διάφορες χώρες και αντιπροσώπευαν τους μετανάστες.

Δείτε επίσης:
Η Camila Cabello αφιερώνει ένα τραγούδι στην «Havana»

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας