Ένα μεθυστικό μουσικό και οπτικό θέαμα ήταν η εμφάνιση της Camila Cabello στο «The Tonight Show».

Η Camila Cabello παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Never Be The Same», λίγες ώρες πριν την άφιξη του πρώτου προσωπικού δίσκου της.

Το παρθενικό άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας φέρει τον προσωπικό και άμεσο τίτλο «Camila» και κυκλοφορεί διεθνώς την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου μέσω των Syco και Epic Records / Sony Music.

Από τώρα, μάλιστα, το hashtag #Camila είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο θέματα παγκοσμίως στο Twitter, το οποίο σχεδίασε και ανάλογο emoji για το γεγονός.

Το «Havana» της Camila Cabello
κλείνει τον κύκλο του με εντυπωσιακά νούμερα

Όπως είναι λογικό, αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα της Camila Cabello θα είναι ιδιαίτερο επιβαρυμένο, καθώς πρόκειται να πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων σε δημοφιλείς εκπομπές των Ηνωμένων Πολιτειών για να προωθήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η αρχή έγινε από το «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, όπου η ανερχόμενη pop star μάγεψε με μία μεθυστική παρουσίαση του «Never Be The Same», του single που διαδέχεται το smash hit «Havana».

Δύο υπερμεγέθεις καθρέφτες αριστερά και δεξιά της σκηνής δημιούργησαν ένα καταπληκτικό οπτικό θέαμα σε συνδυασμό με τα γραφικά και τις εικόνες που προβάλλονταν στη γιγαντοοθόνη στο φόντο. Η πανδαισία ολοκληρώθηκε με τη λεπτεπίλεπτη και γεμάτη αισθησιασμό ερμηνεία της Camila Cabello, η οποία τραγούδησε ζωντανά.

Μεταξύ άλλων, η Cabello θα εμφανιστεί στο «TRL» του MTV (11/01), θα ακολουθήσει το «The Ellen» της Ellen DeGeneres (17/01) και θα επιστρέψει στον Jimmy Fallon.

Γνωρίστε ένα προς ένα τα τραγούδια
από το νέο άλμπουμ της Camila Cabello

Camila Cabello - Camila (featured) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας