Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο ξεκίνημα της Camila Cabello δημιούργησε το YouTube, φέρνοντας στην επιφάνεια αθέατες και συγκινητικές ιστορίες.

Η Camila Cabello διηγείται την ιστορία του ταξιδιού της στον κόσμο της μουσικής μέσα από ένα ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ που δημοσιεύεται στο YouTube.

Όπως παρακολουθούμε στο «Made in Miami», η νεαρή τραγουδίστρια επιστρέφει στις ρίζες της, κοιτάζει πίσω στο ξεκίνημα της ζωής και της καριέρας της και θυμάται τις στιγμές που την ανέδειξαν στην καλλιτέχνιδα στην οποία είναι σήμερα.

«Η στάση της οικογένειάς μου να μη βάζεις ποτέ όρια στον εαυτό σου, είναι κυριολεκτικά ο λόγος που υπάρχει μία κάμερα εδώ αυτή τη στιγμή», λέει στο φακό.

Όπως είναι γνωστό, οι γονείς της Camila Cabello ήταν μετανάστες που άφησαν την Κούβα, διέσχισαν το Μεξικό και έφτασαν στο τέλος στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε σκηνοθεσία της Tabitha Denholm και παραγωγή του YouTube, το «Made in Miami» είναι η ιστορία της διαδρομής της Camila Cabello, από τότε που εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι, έχοντας έρθει από την Κούβα ως παιδί για να βρει τη φωνή της, έως την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου της.

Το φιλμ διάρκειας 17 λεπτών εξερευνά πώς οι γενιές από δυναμικές γυναίκες έχουν διαμορφώσει την οικογένεια της Cabello και έχουν εμπνεύσει την ανερχόμενη pop star να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Στην κάμερα μιλάνε μεταξύ άλλων η μητέρα και ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας, η Sinuhe και ο Alejandro, η γιαγιά της Mercedes, διάφοροι οικογενειακοί φίλοι, ο παραγωγός Simon Cowell, αλλά και η Camila Cabello αυτοπροσώπως, οι οποίοι μοιράζονται άγνωστες και συγκινητικές ιστορίες. Παράλληλα, προβάλλονται αδημοσίευτα πλάνα από την παιδική ηλικία της 21χρονης τώρα Camila.

Το «Made in Miami» αφιερώνεται σε όλες τις οικογένειες που πηγαίνουν στην Αμερική για να έχουν μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους.

Ο πραγματικός λόγος που
η Camila Cabello άλλαξε τίτλο στο άλμπουμ της

Camila Cabello - NME 2018 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας