Το σκαρίφημα για τον επόμενο προσωπικό δίσκο της Camila Cabello έχει ήδη σχεδιαστεί.

Η Camila Cabello έχει αρχίσει να σκέφτεται ιδέες για το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο «Beats 1» του Apple Music, η ανερχόμενη pop star δήλωσε ότι γνωρίζει την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της.

«Έχω μία ιδέα για το πού θέλω να πάει το δεύτερο άλμπουμ μου», ανέφερε και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κατά νου «έναν πιθανό τίτλο».

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Zane Lowe τη ρώτησε για τη διαδικασία που ακολουθεί για τη δημιουργία τραγουδιών και ειδικότερα για τα πράγματα που την έχουν εμπνεύσει όσον αφορά το δεύτερο άλμπουμ της, η Camila Cabello απάντησε: «Αγαπώ οτιδήποτε με κάνει απλά να αισθάνομαι.»

«Μου αρέσουν τα ερωτικά τραγούδια αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει το συναίσθημα. Μου αρέσει το ροζ και το κόκκινο, τα χρώματα. Μου αρέσει απλά το πάθος και το συναίσθημα», πρόσθεσε.

Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της Camila Cabello ως σόλο τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιανουάριο, φέροντας τον άμεσο και προσωπικό τίτλο «Camila».

Το άλμπουμ έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200», ενώ την ίδια ακριβώς εβδομάδα το λατρεμένο smash hit «Havana» (με τη συμμετοχή του Young Thug) κατακτούσε την κορυφή στο «Hot 100».

Η 21χρονη Κουβανο-Αμερικανίδα είναι ο τρίτος σόλο καλλιτέχνης που κατορθώνει να κυριαρχήσει ταυτόχρονα στο Νο1 των δύο συγκεκριμένων κατατάξεων, μετά την Beyoncé (2003) και την Britney Spears (1999).

Παρά τα σχέδια για νέο δίσκο, προς το παρόν η Camila Cabello συνεχίζει τη sold out περιοδεία της «Never Be The Same Tour» και πλαισιώνει την Taylor Swift στο σαρωτικό «Reputation Stadium Tour».

Αυτές τις ημέρες, η Camila συνεργάστηκε με τον Bazzi για το remix του τραγουδιού «Beautiful» που έχει κυκλοφορήσει ο τελευταίος, ο οποίος τη συνοδεύει στη δική της περιοδεία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας