Αισθησιακό τόνο θα δώσει η Camila Cabello το video clip του «Never Be The Same».

Η Camila Cabello θα «ντύσει» με εικόνα το νέο της single, «Never Be The Same».

Η ανερχόμενη pop star ξεκίνησε πάρα πολύ δυναμικά το 2018, σε βαθμό που ίσως ούτε η ίδια δεν ήταν ικανή να φανταστεί, ειδικά λίγο καιρό πριν, σημειώνοντας σαρωτική επιτυχία.

Στις 12 Ιανουαρίου, η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πολυαναμενόμενο, παρθενικό δίσκο της με τον άμεσο και προσωπικό τίτλο «Camila», ο οποίος άρχισε να καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις από τα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα.

Το «Camila» έγινε το πρώτο ντεμπούτο άλμπουμ καλλιτέχνη που κατακτά το Νο1 σε εκατό χώρες στο iTunes, συμπεριλαμβανομένου Ελλάδας και Κύπρου, ενώ είναι ο δωδέκατος δίσκος γενικά που φτάνει το εν λόγω νούμερο.

Όπως είχε προβλεφθεί, το «Camila» έκανε θριαμβευτική είσοδο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και την ίδια εβδομάδα το απολαυστικό «Havana» κυριάρχησε στην κορυφή του «Billboard Hot 100», χαρίζοντας στην Camila Cabello την καλύτερη εβδομάδα της ζωής της.

Το «Never Be The Same» έχει αποκτήσει παρουσία στις ραδιοφωνικές συχνότητες της Ελλάδας είναι το τραγούδι που διαδέχεται το εθιστικό «Havana», το οποίο διατηρείται επί πέντε εβδομάδες επικεφαλής στο διεθνές Airplay Chart της χώρας μας.

Η Camila Cabello έχει ήδη οπτικοποιήσει το ξεχωριστό «Never Be The Same» με ένα ιδιαίτερο βίντεο που συγκέντρωσε υλικό από την παιδική ηλικία της, προσωπικές στιγμές από ταξίδια, στιγμιότυπα από πρόσφατες εμφανίσεις στη σκηνή και διάφορες βραβεύσεις, αλλά και θαυμαστές της να τραγουδούν τους στίχους.

Όμως το επίσημο video clip του τραγουδιού θα κινηθεί σε διαφορετικό μήκος κύματος, όπως φαίνεται από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η εικοσάχρονη τραγουδίστρια:

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν πρόκειται για το video clip του «Never Be The Same» ή πότε θα κυκλοφορήσει, τα συγκεκριμένα πλάνα δείχνουν ότι θα είναι αισθησιακό.

Ο πραγματικός λόγος που
η Camila Cabello άλλαξε τίτλο στο άλμπουμ της

Camila Cabello - NME 2018 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας