Η Camila Cabello ήταν αγχωμένη για την προπώληση της επικείμενης περιοδείας της και το απίθανο sold out την εξέπληξε ευχάριστα.

Τα εισιτήρια για την πρώτη περιοδεία της Camila Cabello ως σόλο τραγουδίστρια εξαντλήθηκαν σε διάστημα 24 ωρών και για τις 22 προγραμματισμένες συναυλίες, δύο μήνες περίπου την έναρξη του «Never Be the Same Tour».

Ωστόσο, η ανερχόμενη αστέρας της pop δεν είχε προβλέψει αυτή την τεράστια επιτυχία και είχε ακριβώς τον αντίθετο φόβο, από τον οποίο ανακουφίστηκε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Nick Grimshaw στο βρετανικό «BBC Radio 1», η Camila Cabello εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση το μαζικό sold out: «Δεν το ανέμενα αυτό. Όχι το κλισέ, “αχ, δεν το ανέμενα!” Είπα κυριολεκτικά, “τι στο διάολο;” Πάντα σκεφτόμουν το αντίθετο, “Ω Θεέ μου, αν δε θέλει κανείς να έρθει;”», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί, η εικοσάχρονη τραγουδίστρια θα δώσει συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επισκεφθεί επιπλέον τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 9 Απριλίου και η αυλαία θα πέσει στις 13 Ιουνίου.

Η Camila Cabello ήταν πολύ αγχωμένη και για τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στις εμφανίσεις της.

«Δεν κοιμόμουν σωστά, επειδή έπρεπε να διαλέξω μέχρι απόψε το setlist για την περιοδεία», είπε στο «BBC Radio 1». «Και όταν φαντάζομαι το σόου μου, πρέπει να φανταστώ τα πάντα από τα φώτα μέχρι τα τραγούδια, μέχρι το τι θα πω ανάμεσα στα τραγούδια. Μετά έμεινα ξύπνια και το σκεφτόμουν», συμπλήρωσε.

Όπως ξεκαθάρισε κατηγορηματικά σε πρόσφατη συνέντευξη στο «ΝΜΕ», η Camila Cabello δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στις συναυλίες της τραγούδια των Fifth Harmony.

Ντελίριο για την Camila Cabello:
Sold out ολόκληρη η περιοδεία μέσα σε 24 ώρες

Camila Cabello - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας