Για το νόημα πίσω από το video clip του «Crying in the Club» και όσα εξελίσσονται σε αυτά μιλά λεπτομερώς η Camila Cabello.

Όλα όσα εμφανίζονται στο video clip του «Crying In The Club» της Camila Cabello είχαν μελετηθεί σχολαστικά.

Η Camila Cabello έδωσε λεπτομέρειες για την ιδέα στο «Music Choice», εξηγώντας, για παράδειγμα, γιατί υπάρχει μια εισαγωγή στο τραγούδι «I Have Questions»:

«Είχα αυτήν την ιδέα να ξεκινήσω με το “I Have Questions”, οπότε το clip είναι μια σύνοψη του τι είναι το άλμπουμ “The Hurting, The Healing, The Loving”. Είναι βασικά τα χρώματα που ξεκινούν σε μαύρο και άσπρο. Ήθελα να πω την ιστορία ενός ανθρώπου που ξεκινάει σε κομμάτια, έτσι με βλέπετε να κλαίω στο clip.», σχολιάζει.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το video clip είναι πολύ οικείο και απεικονίζει καθαρά τη στιγμή που εκφράζεται στο τραγούδι. Στο video, είναι σαν να μιλάει απευθείας στο πρόσωπο που έδωσε έμπνευση για τους στίχους. «Έπειτα, υπάρχει μια πολύχρωμη, έντονη, καταθλιπτική ατμόσφαιρα, επειδή τα συναισθήματα που ένιωθα ήταν πολύ έντονα», λέει, «η σκηνή στην αρχή, με εμένα στη σκιά παίζοντας με το φως, με συμβολίζει να προσπαθώ να βρω το φως. Το φως είναι η θεραπεία, η αγάπη.»

Το «Crying In The Club» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ της Camila Cabello.

Στο τέλος του video clip, είναι σαν να συναντά ξανά την καλλιτεχνική της τροχιά. Έφυγε από τις Fifth Harmony ακριβώς λόγω της ανάγκης να τραγουδήσει τις δικές της «λέξεις» και λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος να συστήνει τον εαυτό της μέσω των συνθέσεων άλλων ανθρώπων.

Αφήστε το σχόλιό σας