Μία έκπληξη υποστηρίζει ότι φέρνει η Camila Cabello.

Η Camila Cabello ανακοίνωσε ότι επιφυλάσσει μία έκπληξη που θα αποκαλυφθεί αυτήν την εβδομάδα και σκορπά τον ενθουσιασμό.

Η 21χρονη τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τη sold out περιοδεία της, για την οποία εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια από το πρώτο εικοσιτετράωρο διάθεσης και συγχρόνως ετοιμάζεται να συνοδεύσει μαζί με την Charli XCX την Taylor Swift στο επικείμενο «Reputation Stadium Tour».

Ενόσω μετακινείται καθημερινά από την μία πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών στην άλλη για τις ανάγκες του «Never Be the Same Tour», με τον Καναδά να ακολουθεί, η Camilla Cabello ανάρτησε ένα αινιγματικό μήνυμα στο Twitter την Τετάρτη 25 Απριλίου και υπόσχεται μία «έκπληξη» που θα γίνει γνωστή «αυτήν την εβδομάδα».

«Έχω. Μία Έκπληξη. Για Εσάς. Αυτήν την Εβδομάδα», έγραψε σχεδόν κωδικοποιημένα.

Πολλοί υποθέτουν και ελπίζουν παράλληλα ότι η έκπληξη είναι ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια των συναυλιών της, η Camila Cabello παρουσιάζει στους θεατές δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια, με τίτλους «Sangria Wine» και «Scar Tissue».

Το γεγονός μάλιστα ότι στο show του Λος Άντζελες κάλεσε τον Pharrell Williams επάνω στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το «Sangria Wine», στο οποίο έχει αναλάβει επίσης την παραγωγή, προκάλεσε πανικό σε όλους τους θαυμαστές της, οι οποίοι εύχονται να ακούσουν το τραγούδι και ηχογραφημένο.

Δεδομένου ότι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Camila Cabello, το «Camila», έγινε πραγματικότητα τον προηγούμενο Ιανουάριο και μόλις έγινε πλατινένιος στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός ή δύο ακόμη τραγουδιών θα είχε νόημα μόνο στην περίπτωση επανέκδοσης του άλμπουμ.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά είναι επί τους παρόντος μία μίξη από θεωρίες και φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και τίποτα παραπάνω.

Τη λύση στο μυστήριο θα δώσει η ίδια η Camila Cabello, αν και το κοινό της προσπαθεί να ερευνήσει την υπόθεση με κάθε τρόπο.

Όπως ανακάλυψε ένας χρήστης του Twitter, υπάρχει καταχωρισμένη στις βάσεις πνευματικών δικαιωμάτων μία country έκδοση του «Never Be The Same» με τη συμμετοχή του 24χρονου Αμερικανού Kane Brown.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας