Η αποχή από τα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βοηθά την Camila Cabello να αποφύγει οτιδήποτε θα την πληγώσει.

Η Camila Cabello δεν αφιερώνει το χρόνο της στην ατελείωτη περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η νεαρή pop star δε διαθέτει καν τις αντίστοιχες εφαρμογές στο κινητό της τηλέφωνο, όπως αποκαλύπτει σε μία ακόμα συνέντευξη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη φορά ήταν για το τεύχος Ιουλίου της αμερικανικής έκδοσης του «Cosmopolitan».

«Προσπαθώ να προστατεύσω τον εαυτό μου όσο μπορώ», δήλωση για την αντιμετώπιση των αρνητικών πτυχών που κρύβει η φήμη. «Δεν έχω κανένα κοινωνικό δίκτυο στο τηλέφωνό μου. Τα έχω στο τηλέφωνο της μητέρας μου, οπότε αν υπάρχει κάτι που θέλω να πω ή αν θέλω να διαβάσω τι μου στέλνουν οι οπαδοί μου, μπορώ να το κάνω. Με έχει βελτιώσει πολύ.»

Η Camila Cabello υποστηρίζει ότι αν έχεις πρόσβαση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όλη την ώρα, «υπάρχει τεράστια πιθανότητα να συναντήσεις κάτι που πραγματικά θα πληγώσει τα συναισθήματά σου». Αυτό είναι κάτι «αδύνατο να ξεχαστεί».

Η 21χρονη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τη φιλία της με την Taylor Swift, την οποία πλαισιώνει μαζί με την Charli XCX στην περιοδεία «Reputation Stadium Tour».

«Συναντηθήκαμε πριν περίπου τέσσερα χρόνια στα VMAs. Πήγα σε αυτήν και στη Lorde και τους είπα, “θέλω μόνο να πω ότι πραγματικά σας θαυμάζω”», θυμάται.

«Από τότε είμαστε φίλες. Είναι ένα από τα άτομα που με έκαναν να θέλω να ξεκινήσω να γράφω τραγούδια. Την αγαπάω. Είναι πολύ καλή φίλη, πολύ στοργική.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας